Завантажити ще

Уболівальникам баскетболу дозволили дивитися матчі з трибун

Уболівальникам баскетболу дозволили дивитися матчі з трибун
Фото: чемпіон.com.ua

Уболівальники зможуть відвідувати спортивні змагання з баскетболу за дотримання відповідного протоколу безпеки. Про це повідомили у пресслужбі Федерації баскетболу.

- Міністерство молоді та спорту внесло зміни до наказу №1587 від 28.05.2022 щодо проведення спортивних заходів в умовах військового стану. Зміни стосуються питань безпеки та внесені відповідно до протокольного рішення Кабінету міністрів від 1 грудня 2023 року №133, - йдеться у повідомленні.

Кожна спортивна арена має пройти перевірку для можливості проведення матчів із наявністю глядачів. Основною вимогою є наявність бомбосховища у радіусі 500 метрів від місця проведення змагань. Кількість уболівальників також визначатиметься індивідуально для кожної зали.

Раніше через нестачу фінансування було розформовано найтитулованішу баскетбольну команду країни «Будівельник». Крім того, команда з цієї причини знялася з Суперліги.

  • 29 грудня внаслідок російського обстрілу загинув відомий баскетболіст та тренер, майстер спорту Віктор Кобзистий.
  • 11 квітня Віталій Степановський став новим головним тренером чоловічої збірної України з баскетболу.
  • У січні Федерація баскетболу України заявила, що закликає світ до бойкоту Олімпіади-2024 у разі допуску до змагань російських та білоруських спортсменів.
Новини по темі: спорт Баскетбол Фанати