16 травня
Завантажити ще

Ребров — про перемогу над Північною Македонією: Це для України та ЗСУ

Ребров — про перемогу над Північною Македонією: Це для України та ЗСУ
Фото: Павло Кубанов/uaf.ua

Головний тренер чоловічої збірної України з футболу Сергій Ребров прокоментував перемогу над Північною Македонією у відборі на Євро-2024.

- Заслужено виграли, це перемога для України та ЗСУ… Претензії до оборони є, але на цьому рівні грають найкращі футболісти. Суперник добре зіграв наприкінці першого тайму. У нас у другому таймі були моменти, було б легше, якби забили другий, — сказав Ребров у коментарі Megogo.

Під час післяматчевої пресконференції Сергій Ребров зазначив дуже гарну атмосферу в Празі, яка допомогла гравцям, передає УАФ. Також Ребров подякував Чехії за те що вона дала Україні змогу підготуватися до номінально домашньої гри та надала стадіон. 

У коментарі Суспільному Спорт Сергій Ребров сказав, що буде непросто грати проти Мальти через два дні. Але й Мальта гратиме через два дні. Зараз важливо відновитися, тому що наступна гра також буде важливою.

14 жовтня Україна перемогла Північну Македонію у відборі на Євро-2024 з рахунком 2:0. Перший гол забив півзахисник "Шахтаря" Георгій Судаков. Це його дебютний гол за збірну. Автор другого голу — Олександр Караваєв. Після матчу Україна вийшла на друге місце відбіркової групи С.

Наступний відбірковий матч Мальта — Україна відбудеться у вівторок, 17 жовтня, у селищі Та-Калі. Початок — о 21:45 за київським часом.

Фронтмен гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець виконав гімн перед матчем Україна – Північна Македонія у рамках відбору на Євро-2024.