Завантажити ще

На війні загинув член збірної України з боксу Андрій Огородник

На війні загинув член збірної України з боксу Андрій Огородник
Фото: facebook.com/BoxingFederationOfUkraine

На фронті загинув ще один український боксер, член національної збірної з боксу Андрій Огородник. Про це 18 вересня повідомила Федерація боксу України.

- Майстер спорту України, чемпіон Кубка України, член національної збірної України з боксу загинув під час виконання бойового завдання… Світла та вічна памʼять Герою та всім, хто поклав життя за нашу державу, — йдеться на сторінці федерації боксу у Facebook.

У федерації зазначили, що про смерть спортсмена повідомив його тренер, віцепрезидент ФБУ та президент Рівненського обласного осередку Федерації боксу України Володимир Соколовський.

Член національної збірної з боксу Андрій Огородник є тезкою бійця “Азова” Андрія Огородника на позивний “Оджос”, який загинув у Маріуполі 26 квітня 2022 року у віці 23 років. У вересні 2023 року у Києві на стіні будинку по вулиці Новаторів, 22в, зʼявився мурал на честь азовця.

У березні 2023 року внаслідок російського обстрілу на Луганщині загинув 22-річний український боксер та чемпіон Європи серед молоді 2017 року Максим Галінічев.