19 травня
Завантажити ще

Берінчик відмовився від захисту свого титулу EBU

Берінчик відмовився від захисту свого титулу EBU
Фото: instagram.com/berinchyk

Український боксер Денис Берінчик заявив, що не братиме участі у поєдинку з італійцем Еміліано Марсілі за пояс EBU. Про це пише BoxingScene.

Як пише видання, майбутній бій Берінчика проти Марсілі було скасовано після того, як Берінчик оголосив про відмову захищати титул EBU. У зв'язку з цим Марсілі чекає на оголошення нового претендента, щоб битися за цей пояс.

В останній раз Берінчик здобув перемогу з французьким боксером Іваном Менді в об'єднавчому поєдинку в грудні 2022 року і став володарем титулу EBU. Тоді українець ухвалив рішення зробити титул вакантним та підписав контракт із промоутерською компанією Френка Уоррена. Уоррен оцінив бій Берінчика з Менді та висловив сподівання, що український боксер зможе битися за титул чемпіона світу вже у 2023 році.

Наступний бій Берінчика мав відбутися 27 травня в андеркарді шоу Лопез-Конлан за пояс IBF у напівлегкій вазі у Белфасті, Північна Ірландія. Пізніше тренер українця Єгор Голуб повідомив, що наступний поєдинок боксера перенесено на літо.

Новини по темі: Денис Беринчик Бокс спорт