Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

"Фенербахче" заплатить 50 тисяч євро штрафу через скандування фанатами імені Путіна на матчі з "Динамо"

Фото: fcdynamo.com

Апеляційний орган Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) наклав штраф на стамбульський футбольний клуб "Фенербахче" за поведінку турецьких фанатів під час матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Йдеться про штраф у розмірі 50 тисяч євро. Про це повідомляє "UA-Футбол".

- УЄФА ухвалила рішення попередити "Фенербахче" за неналежну поведінку вболівальників своєї команди. Також ухвалено рішення оштрафувати "Фенербахче" на 50 тисяч євро та наказати частково закрити стадіон "Фенербахче" під час наступного домашнього єврокубкового матчу турецької команди, - зазначено у повідомленні.

Як пише видання, часткове закриття стадіону підлягає випробувальному терміну у два роки, починаючи з дати набрання чинності рішенням УЄФА.

Йдеться про інцидент, який стався під час матчу кваліфікації Ліги чемпіонів, що відбувся 27 липня. Під час поєдинку "Динамо" (Київ) та "Фенербахче" (Стамбул) турецькі вболівальники скандували ім'я Володимира Путіна після першого забитого "динамівцями" голу. Тоді УЄФА відкрила дисциплінарне провадження проти "Фенербахче". Незважаючи на скандал, президент турецького "Фенербахче" Алі Коч заявив, що подібні вигуки фанатів "неприйнятні та необов'язкові", але стамбульський клуб не збирається вибачатися в України.