21 травня
Завантажити ще

Ломаченко, який вступив у тероборону, відмовився від червневого бою в Австралії

Ломаченко, який вступив у тероборону, відмовився від червневого бою в Австралії
Фото: facebook.com/GrazhdanMer

Василь Ломаченко відмовився від бою з Джорджем Камбососом-молодшим за звання абсолютного чемпіона світу у легкій вазі, який мав відбутися 5 червня у Мельбурні. Про це заявив промоутер 28-річного австралійського боксера Лу ДіБелла, повідомив BoxingScene.com. Він розповів, що до нього звернувся менеджер Ломаченко Егіс Клімас.

- Ми думаємо, що бій, у якому він (Ломаченко, - Авт.) бореться, набагато більший, ніж бокс. І наші думки та молитви з ним та його родиною, і з українським народом. Те, через що вони проходять, очевидно, набагато важливіше за будь-який боксерський поєдинок, - сказав Лу ДіБелла.

Тепер Камбосос проведе бій у Сіднеї із 23-річним американцем Девіном Хейні.

- Я поважаю твоє рішення, і я повністю розумію, і я молюся за вас та вашу країну. Будь ласка, бережіть себе, і як тільки я стеру Девіна на порошок, ми влаштуємо цей бій між двома справжніми чемпіонами, - написав Джордж Камбосос у своєму Твіттері.

21 березня промоутер британського боксера Ентоні Джошуа Едді Хірн висловив сподівання, що реванш із Олександром Усіком у червні відбудеться. Як пише talkSPORT, промоутер Боб Арум сказав, що уряд України нібито дозволив Олександру Усіку виїхати з України для підготовки до матчу-реваншу, як і Василю Ломаченку для бою з Джорджем Камбососом-молодшим.

Після вторгнення Росії в Україну 34-річний Василь Ломаченко приєднався до Білгород-Дністровської територіальної оборони, а 35-річний Олександр Усік – до Київської.