Завантажити ще

Один із бразильських лідерів "Шахтаря" може прийняти українське громадянство

Один із бразильських лідерів
Фото: facebook.com/furacaotete

Півзахисник донецького "Шахтаря" Тьоті розглядає варіант із пропозицією про ухвалення українського громадянства.

- Так, я думав про це. Це справді хороша ідея, бо в Україні є ліміт на кількість легіонерів. Щодо виступів за збірну України, то я не знаю. Думаю про це, але поки що не знаю. Я не мав жодних труднощів в адаптації в Україні.

Чи складно мені ухвалитиме український паспорт? Складно не буде, бо яке б я рішення не ухвалив, воно буде правильним, - розповів Тете Ютуб-каналу Бомбардир.

Фото: facebook.com/furacaotete

Фото: facebook.com/furacaotete

Тим часом "Шахтар" запропонував Тете продовжити контракт, про що повідомив його агент Пабло Буено.

- Керівництво Шахтаря вже звернулося до нас щодо продовження контракту Теті. Нам потрібно буде все проаналізувати та подумати про його майбутнє. Шахтар дуже задоволений грою Теті. Дивитимемося, що буде далі.

Часто агенти сприймають футболістів як товар. У нас із Тітою інші взаємини. Ми робимо це через любов до футболу. Ми від футболу кайфуємо. Важливо, щоб футболіст мав хороший футбольний менеджер. Якби Марадона мала таку людину, з нею б не трапилося те, що трапилося.

Важливо, щоб Тете був щасливим. Ми розуміємо, що з такою грою він може потрапити до топових чемпіонатів. Але зараз треба насолоджуватись часом в Україні. Він тренується тричі на день — о 7-8 ранку, у клубі та ввечері. З його працездатністю він може досягти всього. Важливо робити те, що ти хочеш, - розповів агент.

Тьоті - півзахисник донецького "Шахтаря". У донецьку команду перейшов у лютому 2019 року. Сума трансферу становила 15 мільйонів євро. За "Шахтар" провів 103 матчі, забив 29 м'ячів.