22 травня
Завантажити ще

Євген Селезньов розповів, коли піде з футболу і чому досі не пішов із "Мінаю"

Євген Селезньов розповів, коли піде з футболу і чому досі не пішов із
Фото: Павло ДАЦКОВСЬКИЙ.

Форвард «Мінаю» Євген Селезньов, як і раніше, не залишає надій стати найкращим бомбардиром в історії чемпіонатів України. І як тільки досягне свого, повісить бутси на цвях. Про це нападник, що прагне до рекорду, розповів 1 листопада в інтерв'ю програмі " Великий футбол ".

- Мені треба забити 8 голів. Як тільки я заб'ю 8-й - відразу піду і скажу "Спасибі велике". Нехай потім поб'ють мій рекорд – мені байдуже, я виконав своє слово. Зрозуміло, що Ярмоленко сюди повернеться. Жуніор Мораєс відновиться. Але в мене зараз завдання. Напевно, я сильно зациклений на голах, тому не залітає, – поскаржився Селезньов, який у "Мінаї", за який зараз виступає, не може похвалитися результативністю.

36-річний українець зараз має 116 голів у чемпіонатах України. Рекорд за цим показником належить Сергію Реброву та Максиму Шацьких, у яких по 123 забиті м'ячі.

Після скандального відходу з "Колоса" Селезньов виступає за "Мінай", куди його запросив Василь Кобін. Форвард шує: раніше його виганяли за алкоголь, а тепер виганяють із зали, бо він посилено тренується, щоб не програти конкуренцію молодим.

– Ужгород мені сподобався. Тут хороша їжа, добрі люди, хороші ціни, до мене дуже добре ставляться. Але річ у тому, що я майже нікуди не виходжу, переважно перебуваю в готелі. На Закарпатті мені дуже сподобалися чани. Тут круті замки, Вася Кобін сподобався. Вася зібрав команду «Мінаю» за два тижні. Пацани молоді та дуже класні. Я по-людськи в них закохався. Відставка Кобіна – болюча тема для мене. Чесно, я теж хотів іти. Але до мене прийшли п'ять молодих пацанів і сказали: Жека, якщо ти нас кинеш, нам дупа. Тому я залишився, – сказав Селезньов.

Водночас почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза заявив, що форвард «Мінаю» Євген Селезньов хотів завершити кар'єру у дніпровському клубі та пропонував свої послуги "Дніпру-1" одразу після закінчення турецького етапу своєї кар'єри.

– Євген Селезньов просився до клубу, хотів закінчити кар'єру у «Дніпрі-1», а потім прийшов і зробив той перформанс у складі «Колоса». Я його тоді не зрозумів. Після цього не бажаю з ним спілкуватись, – сказав Береза.

У листопаді 2020-го Селезньов забив на "Дніпро-Арені" за "Колос", посварився з тренером Дніпра-1 Йовічевічем, який просив його розмовляти українською мовою та з'ясовував стосунки з глядачами.