Завантажити ще

Конор Макгрегор зламав ніс популярному італійському діджею після хрещення сина у Ватикані

Конор Макгрегор зламав ніс популярному італійському діджею після хрещення сина у Ватикані
Фото: Instagram \Конор МакГрегор

Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор знову став учасником скандалу.

Популярний італійський діджей, співак і телеведучий Фраческо Факкинетті стверджує, що ірландець вдарив його по обличчю в нічному клубі, зламавши ніс.

Інцидент стався через кілька годин після хрещення сина Макгрегора у Ватикані.

- О 2:30 ночі на мене напав містер Макгрегор. Дуже знаменитий боєць вдарив мене кулаком у рота, зламав ніс на очах у десяти свідків, його друзів і охоронців. Він напав на мене без будь-якої причини, - заявив співак.

Фраческо зазначає, що "міг би заткнутися і нікому нічого не говорити", але все ж вирішив надати розголосу цьому інцидентові, щоб всі знали й остерігалися Конора, оскільки ця людина "жорстока і небезпечна".

- Я просто отримав удар нізащо - такий удар може дістатися будь-кому: моїм друзям, дружині, знайомим. Ось чому я вирішив подати до суду на Конора Макгрегора, - сказав Факкинетті.

- Він пробуде в Італії до 26 жовтня. Якщо ви побачите його, тримайся від нього подалі. Не підходьте до нього і не просіть автографів, тому що він неврівноважена і небезпечна людина, - додала дружина діджея Вільма.

В Італію Макгрегор з сім'єю прибув, щоб хрестити свого молодшого сина - п'ятимісячного Райана. Боєць поки не коментував претензії діджея.

У 32-річного Макгрегора і 33-річної Ді Девлін троє дітей. Крім Райана у пари є чотирирічний син Джек і дворічна дочка Крою. Закохані познайомилися в 2008 році, в клубі, де підробляла Девлін.

Раніше Макгрегор напав на хлопця Мегана Фокса на червоній доріжці MTV VMA 2021, причому обидві сторони не можуть чітко пояснити, що стало причиною агресії і чи була, власне,  сама причина. У липні Конор програв Пор'єе, отримавши до того ж перелом ноги наприкінці поєдинку, з того часу в октагон він не виходив.