16 червня
Завантажити ще

Златан Ібрагімович подарував собі на день народження золотий "Феррарі" за півмільйона євро

Златан Ібрагімович подарував собі на день народження золотий
Фото: Instagram \Златан Ібрагімович.

Культовий шведський футболіст Златан Ібрагімович таки дожив до своїх 40 років в статусі діючого гравця "Мілана".  Ібра, який з жовтня відновлюється після травми і вже повернувся в основну групу італійського клубу, відзначив круглу дату. Егоцентричний (на чому і побудував свій впізнаваний образ) футболіст, який вже не раз призначав себе найкращим у світі і таке далі, підтримав реноме - привітав Златана і сам собі подарував розкішний подарунок на ювілей. Фото обновки спортсмен розмістив 4 жовтня в інстаграмі.

- З днем народження, Златан, - написав Ібрагімович під знімком

Златан вирішив, що його імені і статусу найкраще підійде золотий колір. Машинку футболіст вибрав непросту: Ferrari Sf90 Stradale - перший в історії гибридно-електричний автомобіль. Він здатний розвивати швидкість до 340 кілометрів на годину. Його вартість оцінюється в 467 тисяч євро.

Сам собі не подаруєш - ніхто тобі не подарує, вирішив Златан і презентував себе золотий

Сам собі не подаруєш - ніхто тобі не подарує, вирішив Златан і презентував себе золотий

Дарувати собі суперкари 3 жовтня у Златана вже увійшло в звичку. Це як мінімум третій поспіль день народження, коли автопарк футболіста поповнився крутою тачкою. У минулому році Златан на своє 39-річчя придбав Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Ще роком раніше в свій день народження зірковий футболіст купив собі Ferrari Monza SP2 за 1,64 млн євро.

З "Феррарі" пов'язаний і один з афоризмів Ібри, який широко цитується як частина його легендарної спадщини.

- Уявіть, що ви купили «Феррарі», а водите його як «Фіат» - так Ібрагімович, який не знайшов себе у складі "синьо-гранатових", свого часу оцінював те, як його використовував в «Барселоні» Хосеп Гвардіола.

Раніше повідомлялося, що Ібрагімович побив рекорд Андрія Шевченка. Також ми писали про те, що Златан переуклав контракт з "Міланом", і, за чутками, його зарплата - 7 мільйонів євро на рік. Так що на новий "Феррарі" раз на рік до свята можна і нашкребти.