Завантажити ще

Україна взяла 5-е місце на IX етапі Кубка світу з біатлону

Україна взяла 5-е місце на IX етапі Кубка світу з біатлону
Фото: МАТИ

У Чехії відбулася передостання гонка дев'ятого етапу Кубка світу з біатлону, в якій збірна України посіла п'яте місце. Про це пише " Укрінформ ".

- Збірна України в складі Дарини Блашко, Юлії Джими, Артема Прими та Дмитра Підручного зайняла 5-е місце в класичній змішаній естафеті. Українці з 1 штрафним колом і 10 додатковими патронами на вогневих рубежах фінішували п'ятими, поступившись переможцям із Норвегії 2 хвилини 16,5 секунди, - пише видання.

Як зазначено в повідомленні, всього в гонці брали участь 25 команд. Друге місце зайняли спортсмени з Італії, а "бронзу" здобула збірна Швеція.

Українська біатлоністам належить ще одна гонка в одиночній змішаній естафеті. Нашу країну представлятимуть Анастасія Меркушина та Богдан Цимбал.

Сьогоднішні змагання проходили в чеському місті Нове-Місце. Фінальний етап Кубка світу відбудеться 19-21 березня в Швеції.

Раніше в естафеті жіноча збірна України посіла четверте місце. Цікаво, що відразу після фінішу українок дискваліфікували через неправильну передачі естафети, але пізніше протест української сторони був задоволений, а четверте місце - відновлено.

Також у восьмому етапі Кубка світу з біатлону 30-річна українська біатлоністка Юлія Джима посіла друге місце в спринті, закривши всі десять мішеней.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Іван Ковбаснюк: У зарубіжних спортсменів по 60-80 пар лиж. У мене всього дві - хіба можна реалізуватися в таких умовах?

Новини по темі: біатлон збірна Україна