Завантажити ще

Амадор Лопес: Я вилетів з "МастерШеф", коли не зміг впоратися з панікою

Амадор Лопес: Я вилетів з

У 6 випуску 11 сезону "МастерШеф" проект покинув український хореограф і учасник групи Rumbero's Амадор Лопес. "КП в Україні" поговорила з танцюристом про життя після проекту, соцмережи і схуднення.

- Амадоре, було несподівано побачити знаменитого танцюриста в кулінарному шоу. У коментарях писали, що ви прийшли на проект, щоб нагадати глядачеві про себе. Наскільки це відповідає дійсності?

- Я прийшов на проект, тому що давно про це мріяв. Я обожнюю готувати, але робив завжди це тільки для друзів і близьких. Я замислювався про участь в кулінарному шоу, але думав, що це нереально, особливо для мене, так як мене вже знають. Мені здавалося, що судді відреагують не так, як би мені хотілося, і скажуть, що артисту потрібно бути артистом, а не кухарем. Але потім моє бажання пересилило страхи, і я пішов на кастинг. Далі історію ви знаєте (посміхається).

- Ви розповідали, що боялися стати ізгоєм. Чому ви так думали? Звідки такі страхи?

- Після того як я усвідомив, що мене взяли, у мене з'явилися нові страхи - як поставиться до мене решта учасників. Одна справа кастинг, ніхто ще не розуміє, хто пройде, а коли ми вже опинилися в двадцятці, то це зовсім інша справа. Мені здавалося, що хлопці будуть бачити в мені відому людину і поставляться відразу з якоюсь ворожістю. Але я помилився, ми відразу подружилися з багатьма. У нас підібралася відмінна команда з учасників цього сезону. У мене ні з ким не було ніяких конфліктів, а тільки прекрасні дружні відносини. Ми стільки часу провели разом, з багатьма спілкуємося і до сього часу.

- А які у вас були стосунки з готівлею до проекту? Ви розповіли, що любите готувати з дитинства.

- Як я говорив раніше, я завжди любив готувати. З дитинства я ставив експерименти на кухні, і спасибі моїм батькам, що вони не забороняли мені це робити. Зараз я частенько влаштовую домашні вечірки для своїх друзів і готую популярні венесуельські страви. Всі завжди в захваті!

- Але "МастерШеф" - це серйозний рівень. Ви спеціально готувалися до шоу? Дивились відео, вчили рецепти?

- Ні, спеціально не готувався. Я розумів, що це серйозний рівень, але не особливо вірив, що взагалі потраплю в проект, тому готуватися почав уже тоді, коли пройшов. Рецепти я не вчив, але намагався запам'ятати технології, якими не користувався раніше. Та й учасники багато допомагали один одному. Були ті, хто знав набагато більше, ніж я, і вони охоче ділилися своїми секретами. За той час, який я пробув на проекті, я почерпнув дуже багато нового для себе. Ектор - суворий суддя, але справедливий

- Ви і Ектор «земляки». Ви спілкувалися до проекту? І чи допомагав він вам під час шоу?

- Ну як земляки? Він з Колумбії, я з Венесуели. Ми познайомилися на «МастерШеф. Селебріті ». Звичайно ж, я і до цього знав, хто такий Ектор, але не було можливості познайомитися особисто. Ні, він не допомагав мені. Ектор - взагалі досить строгий суддя. Але справедливий.

- До речі, часто відзначають дуже вимогливе ставлення Ектора до учасників. Що думаєте про це?

- Я такого не помітив. Звичайно, є речі, які учасники повинні знати, і цілком логічно їх вимагати, але не забувайте, що ми всього лише аматори. Ектор теж це розумів. Іноді тільки за дисципліну лаяв всіх.

- Ви розповідали, що вам часто заважають стрес і паніка. Заважало це на випробуваннях?

- Звісно! Я дуже емоційна людина, і мені важко боротися зі своїми емоціями. А тут постійно ситуації, з якими я не стикався раніше. Звичайно, це стрес і паніка. Крім перевірки кулінарних здібностей, це ще й тиск на психіку. Уявіть собі, ви готуєте те, чого ніколи не готували, ще й з нестандартних продуктів, тут бачите, що інші учасники справляються краще, а потім ще й час закінчується. Ну як тут без стресу? Напевно, коли я не зміг впоратися з панікою, тоді я і вилетів.

- А яке випробування було для вас найскладнішим і чому?

- Найскладнішим було випробування в селі. Це був один з найбільш спекотних днів цього літа, коли вже о 7 ранку досить жарко. Вдень температура була взагалі немислима, а ми цілий день знімали на відкритому сонці. І крім того, що потрібно впоратися зі спекою, були випробування: бігати селом, прибирати, допомагати по господарству людям, а потім ще й готувати у розпечених плит. Це було важко фізично. Всі учасники були виснажені до вечора.

- Ми багато років стежимо за проектом «МастерШеф». Іноді учасники стикаються з негативними коментарями, однак вас публіка прийняла дуже тепло, про вас писали багато хорошого. Для вас це було дивно?

- Напевно ні. Я сподівався, що так і станеться. Я люблю свого глядача, глядач любить мене, все взаємно, що тут такого. Я завжди намагаюся вести себе гідно: і в житті, і на екрані.

- А помічали негатив в свій бік?

- Було кілька поганих коментарів, але це не страшно. Таке завжди буває, і нічого в цьому немає такого. Не можу ж я всім подобатися. Але їх було мінімум, тому замислюватися про те, чи правильно я все роблю, мені нема чого.

- Під час перегляду шоу можна помітити, що на проекті склалася дружня атмосфера. А були конфлікти за кадром?

- Якщо чесно, то ні. На подив, у нас була дійсно дружна компанія. Я дивився інші сезони шоу і бачив, які там були конфлікти, як люди сварилися, мало не билися. У нас, принймні, при мені, такого не було. Всі хлопці приємні і виховані, тому навіть не відчувалася різниця у віці між учасниками. А навіть якщо виникали якісь розбіжності, вони в секунду вирішувалися.

«Ідея відкрити ресторан поки лежить на полиці»

- Ви розповідали про мрію відкрити сімейний ресторан. На якому зараз етапі ця ідея?

- Поки на етапі ідеї. Так, мені хотілося б це зробити. У мене навіть є концепція вже, але цим потрібно серйозно зайнятися, отримати всі документи, пройти всі стандарти якості, а ще й поєднати це з моєю концертною діяльністю. Тобто потрібно займатися або тим, або тим повноцінно. Я така людина, що не можу зробити аби як, я люблю робити якісно, і сам все контролювати, тому поки ця ідея ще лежить «на полиці», але, я сподіваюся, що в недалекому майбутньому я її втілю.

- Нам цікаво, а ви часто готуєте дома? Складаєте меню? Або віддаєте перевагу їжі в кафе або ресторанах?

- Звичайно, я намагаюся харчуватися вдома, мені подобається домашня їжа і подобається її готувати. Але через брак часу частенько я їм в ресторанах. Якщо є вихідні, то я намагаюся приготувати щось смачне.

- Ви розповідали, що любите балувати людей незвичайними стравами. А яке саме незвичайне блюдо ви готували?

- Ну дивлячись, що вважати незвичайним. Для українців страви венесуельської кухні теж вважаються незвичайними. А для мене вони вже, скоріше, звичні. Наприклад, той же «Чилі кон карне», який я готував на кастингу «МастерШеф», також досить незвичайний.

- Багато учасників стають кулінарними блогерами після проекту. Будете постити рецепти?

- Я постив рецепти і до проекту. Особливо захопився цим на карантині, роботи не було, так що всі ми експериментували на кухні. І я багато викладав або навіть готував в прямому ефірі. Мої підписники готували разом зі мною, потім просили ще рецепти. Так що більше викладати я не став. Але, можливо, стану, так як багато мені пишуть і чекають якихось цікавеньких рецептів.

- А чи змінилася ваша інстаграм-аудиторія після участі в шоу? Стало більше підписників? І чи стежите ви за інстаграм-трендами?

- Безперечно, аудиторія стала активніше, з'явилося більше реакцій, всі пишуть свої побажання, думки про мою участь в проекті. Це круто, коли стільки людей відгукується і пише, в основному, тільки хороше. Я не дуже стежу за трендами, вічно не вистачає часу на те, щоб щось викладати. Але я намагаюся більше знімати, навіть вже трохи підучився монтувати і накладати музику (посміхається). Тому контенту буде більше, і він буде якісніше. Ну а що? Людям це цікаво, зараз всі в соціальних мережах. Тому не буду залишатися осторонь.

«Йти хореографом в« Танці з зірками »мені не цікаво, а судді там не змінюються»

- Вас давно не було видно. Чим ви займалися весь цей час?

- Чому давно не було видно? Так, був період карантину, коли роботи дійсно не було, і всі ми сиділи вдома. Але зараз все хоч трохи зрушило. Уже з зими з'явилися зйомки, проекти, концерти в Україні та за її межами. В цьому році ми багато були саме за кордоном.

- Ваша група Rumbero's теж давно не виступала, також не було кліпів нових і пісень. Ви поставили її на паузу?

- Ні, Rumbero's не на паузі. Ми активно працюємо, як я вже говорив. Якщо говорити про пісні, це якесь зачароване коло. У нас є кілька нових пісень, які чекають свого виходу. Але як тільки ми збиралися випускати щось, на горизонті з'являвся локдаун, і ми ставили на «паузу» вихід, адже всі знають, що ми любимо підходити до цього глобально. Якщо це вихід треку, то його потрібно підтримати і кліпом, і ефірами, і концертами. А карантин весь час руйнував нам плани. Потім я пішов на «МастерШеф», це величезний шматок мого життя не тільки за часом, але і енергетично. Потім були ще телепроекти. Але зараз ми вже готуємо нову програму, яку якраз збираємося презентувати до Нового року.

- А як щодо «Танців із зірками»? Чому не берете участь? Ви могли бути і в якості хореографа, і в якості зірки, і сидіти в суддівському кріслі. Вас не запрошують або ви не хочете брати участь?

- У «Танцях із зірками» я брав участь більше десяти років тому в якості хореографа і судді. Зараз хореографом йти туди мені нецікаво, а судді там не змінюються.

- Ми прочитали, що ви запускали онлайн-марафон схуднення. Чому не танцювальний?

- Так, у мене є марафон схуднення, який діє. Чому не танцювальний? Під час карантину я впритул зіткнувся з проблемою зайвої ваги. Я цим страждаю все життя і ніколи це не приховував: то худну, то знову набираю вагу. Я перепробував всі можливі дієти, але результат завжди був один і той же: спочатку сильно худнув, потім знову набирав. У цьому процесі я зрозумів, що важливо не просто не їсти, а важливо займатися спортом і харчуватися правильно. Вирішив спробувати на собі, і у мене вийшло. Тому я заручився підтримкою професійного тренера, дієтолога, психолога і вирішив допомогти людям, які відчувають ті ж проблеми.

- Чи плануєте далі брати участь в кулінарних шоу?

- Не думаю. Я ж не герой реаліті, я артист, хореограф, співак. У мене було невиконане бажання, я втілив його в життя. Але ніколи не зарікайся (посміхається).

- Це інтерв'ю ми записуємо в форматі аудіоповідомлень, чому ви не захотіли давати інтерв'ю по телефону?

- На щастя, зараз у мене дуже щільний графік, тому це тільки питання зручності та комфорту.

Амадор Лопес
Амадор Лопес
Досьє Коротко про

Амадор Лопес - співак, хореограф, шоумен. 11 років тому заснував шоу-балет Rumbero's, пізніше - однойменну групу, солістом якої є і на даний момент. Учасник і переможець численних танцювальних шоу на різних телевізійних каналах. Триразовий рекордсмен Книги рекордів України. Чемпіон світу з фехтування.

Новини по темі: Інтерв'ю "МастерШеф"