Загрузить еще

Факт. Микола Гонта: "Допомога пенсіонерам - частина нашої програми в рамках соціальної відповідальності бізнесу

Факт. Микола Гонта:

Допомога літнім людям у вирішенні найбільш гострих проблем - ключове питання сучасної соціальної політики - Микола Гонта. Така допомога - одне з найважливіших напрямків в рамках корпоративної соціальної відповідальності, яке буде розвивати В2В Jewelry. Про це в своєму блозі написав засновник B2B Jewelry Микола Гонта.

"Думаючий і відповідальний приватний бізнес не може залишатися осторонь від загальносоціального поля, а значить, соціальна відповідальність повинна бути найважливішим" крилом "для бізнесу, який планує рости і розвиватися. B2B Jewerly вже два роки співпрацює з благодійним фондом "Зимородок". За цей час нам вдалося допомогти більш 200 нужденним на загальну суму близько 5 млн грн. ", - зазначив Микола Гонта.

 

Він також повідомив, що в період карантину співробітники компанії відвідували і надавали допомогу дитячим будинкам, установам для людей похилого віку. Нещодавно на прохання громадського активу Вороньківськой ОТГ був придбаний апарат УЗД для місцевої лікарні.

 

Новий проект компанії - це допомога людям пенсійного віку. В рамках нового проекту, що стартує у вересні, люди пенсійного віку зможуть отримати допомогу на оплату комунальних послуг, придбання медикаментів, а також отримати продуктовий набір першої необхідності.

"Щоб отримати допомогу, достатньо заповнити анкету в будь-якому магазині В2В Jewelry, додати копію пенсійного посвідчення і підтверджуючі документи. Такими документами можуть бути: квитанція на оплату комунальних послуг, рахунок на оплату медикаментів з аптеки, рахунок на лікування в медзакладі ", - розповів Микола Гонта.

Він підкреслив, що фахівці компанії В2В Jewelry візьмуть в роботу всі звернення без винятку.

Новости по теме: помощь