Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
1 мая
Загрузить еще

Прес-реліз. Рейдерські прийоми з 90-х не пройдуть: “Цитрус” має намір подати позов до суду на Геннадія Корбана

Прес-реліз. Рейдерські прийоми з 90-х не пройдуть: “Цитрус” має намір подати позов до суду на Геннадія Корбана

Вважаємо, що домисли і відверта брехня, які наведені в даній статті, є спробою надати популярність або впізнаваність власного бренду Корбана і нанести репутаційну шкоду компанії, де він вважає себе частковим власником.

 

Пояснюємо легенди і припущення, висловлені у дописі та передрукованих статтях:

  1. Геннадій Олегович Корбан не отримував 50% -ву частку в групі компаній Цитрус. В рамках судового процесу, де ми оскаржуємо отримання частки, адвокат Корбана надав договір корпоративного управління, на підставі якого Корбан в праві керувати 50% часткою компанії ЗТ-Інвест. Вона ж не має ніякого відношення до групи компаній Цитрус. Зовсім недавно г-н Корбан стверджував, що купив 50% компанії Цитрус, але тепер він обмежився терміном "отримав". Тому заява про те, що Геннадій Корбан є власником компанії Цитрус - абсолютна брехня.
  2. За словами Геннадія Корбана був проведений глибокий аналіз і аудит діяльності нашої компанії. Ми про це нічого не чули, але будемо вдячні, якщо Геннадій поділиться результатами аудиту при наявності таких. Тим більше група компаній дійсно успішно закінчила міжнародний аудит.
  3. Ми оплачуємо всі податки строго в рамках чинного законодавства. Тільки поганий бізнесмен не займається оптимізацією податкових виплат. Ми це робимо в рамках закону.
  4. Ми ведемо повністю прозору діяльність. У нас представлена ​​виключно офіційна техніка, що легко перевірити на сайті у наших партнерів. А найголовніше, ви завжди можете прийти, купити у нас будь-який пристрій і з легкістю перевірити його по IMEI.
  5. У нас немає передачі "оборотних товарів" на безоплатній основі. Ми губимося в здогадах що стоїть за цим терміном.

Таким чином, всі псевдофакти, відображені у дописі Корбана носять завідомо неправдивий характер, наносять репутаційну шкоду компанії Цитрус і не мають нічого спільного з фактичним станом справ.

 

На даний момент ми ведемо судові розгляди з Геннадієм Корбаном на предмет його незаконного входження до складу учасників компанії, де версії його входження змінюються від "купив" до "отримав".

Ймовірно, настав час звернутися з позовом до суду за наклеп.

Зараз 2021 рік і рейдерські прийоми з 90-х не пройдуть.

Новости по теме: Геннадий Корбан Суд