21 мая
Загрузить еще

ФАКТ.Практичні, маневрові та недорогі: топ-3 електросамокати для міста

ФАКТ.Практичні, маневрові та недорогі: топ-3 електросамокати для міста

Kugoo S3

Бортовий комп’ютер з кольоровим екраном, солідний запас ходу на одному заряді (до 30 км), захист від води та пилу (IP54) — відмінні риси електросамоката Kugoo S3. Модель здатна розганятися до 35 км/г. Потужність двигуна становить 350 Вт. Міцна конструкція з авіаційного алюмінію здатна витримати до 120 кг. Завдяки амортизаторам на обох колесах електросамокат з легкістю долає невеликі бордюри та ями.

Xiaomi Mijia Electric Scooter M365

Електросамокат Xiaomi Mijia Electric Scooter здатен розвивати швидкість до 25 км/г. Виготовлений з авіаційного алюмінію. Максимальна вантажність — 100 кг. Модель обладнано 22-сантиметровими гумовими колесами, які забезпечують хорошу прохідність. На одному заряді електросамокат здатен проїхати до 30 км. Передбачено захист від води та пилу за стандартом IP54. У розпорядженні користувача — фара, дзвінок, стоп-сигнал.

Best Scooter SD-2205

Електросамокат Best Scooter SD-2205 розвиває швидкість до 25 км/г й на одному заряді здатен проїхати до 30 км. При цьому досить швидко відновлює енергію — акумулятор повністю заряджається всього за три години. Модель обладнано досить великими гумовими колесами (22 см в діаметрі), що дає змогу безпроблемно долати невеликі ями та вибоїни на дорозі. Максимальне навантаження — 110 кг.

Новости по теме: Велосипеды