Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Привітання з Днем захисника України у віршах і прозою

Привітання з Днем захисника України у віршах і прозою
Фото: Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

14 жовтня свято

У цей день в Україні одразу відзначаюсь три великих свята: Покрова пресвятої Богородиці, День козацтва та День захисника України. Оскільки цей день припадає на понеділок, то у нас будет додатковий вихідний. Тому цього тижня будемо відпочивати з 12 по 14 жовтня.

Привітання з Днем захисника України: проза

З Днем захисника України картинки. Фото: novovodolaga-rda.kh.gov.ua

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці та Днем Захисника України!

***

Хочу побажати всім захисникам України, не залежно від того в якому статусі і як ви її захищаєте — ПЕРЕМОГИ! Перемоги над ворогами, не залежно хто це і де знаходиться!

***

Вітаю українців із Покровою Пресвятої Богородиці, нехай матінка покриє Україну та захистить від усього лихого. Вітаю воїнів із Днем захисника України та українського козацтва, хай кулі вас облітають, та вороже залізо оминає ваше тіло, а дух буде міцнішим за крицю.

***

Шановні українці, брати і сестри!
Вітаю всіх чоловіків і жінок — захисників України. Поки є герої, що попри всі тяготи захищають мирне майбутне наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможемо. Ми вже перемогли, бо агресор, що сподівався легко розтрощити нашу країну, отримав могутній народний спротив. Це і є перемога. Бо вже всі зрозуміли, що є країна, є єдиний народ, є воля до захисту свого права на державу і на свободу. Саме цього вони і не очікували. Вони не очікували що ми не населення, а народ. Ми різних національностей і релігій, але в цьому виявилась наша сила, адже ми не стали виясняти хто з нас який, а поєднались та доповнили міць, хоробрість та досвід один одного.
І ще, з’ясувалось що лише зустрівшись з війною, ми справді зрозуміли, що таке захисник України. І це тепер назавжди. Україна знає хто вони такі — наші захисники. Молимось за вас — воїни України!

***

Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

***

Дорогі колеги! Вітаємо Вас із Днем захисника України!
У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Нарешті, 14 жовтня — свято чоловіків — чоловіків, які захищають спокій наших домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства.
Зі святом Вас — чоловіки!

***

Сердечно вітаю Вас з Днем захисника України — святом, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
Від усього серця бажаю Вам миру, здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра!

***

Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, — Днем захисника України.
Бажаю вам щастя, здоров’я і бадьорості духу, впевненості у собі і своїй Україні. Нехай надихає нас у ділах сьогоденних і планах на прийдешнє немеркнуча сила ратного подвигу.

***

Вітаю Вас з Днем захисника України!
Святом 14 жовтня Україна вшановує мужність та відданість тих, хто відстояв її землю у воєнні роки, захистив від рабства і ганьби та у мирні роки охороняє її волю, честь і незалежність. Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів — запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі, гідна шана нашим славним козацьким пращурам!
Від усього серця бажаю Вам здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра!

***

Вітаю Вас з Днем захисника! Подвиги захисників України — це та велика і велична правда історії. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина.
Бажаю Вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці.

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви — наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

***

Дорогі співвітчизники!
Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, Днем захисника України.

***

Я хочу від усього серця привітати наших мужчин з Днем захисника України, і побажаю вам і вашим близьким доброго здоров'я, щастя і благополуччя, нехай ваше життя освітлює слава перемог української армії, сила і міць української зброї, любов і відданість до своєї України.

**

Вітаю Вас з чудовим святом - Днем захисника України. Цей день уособлює мужність, силу, честь і обов'язок! Від усієї душі бажаю Вам міцного здоров'я, успіхів і процвітання. Нехай у Вашому домі панують довіра і мир, а в роботі - стабільність!

***

Вітаю вас із Днем захисника України! Від усієї душі бажаю творчих успіхів, звершення всіх намічених планів, стабільності і процвітання. Головне, щоб не гриміли вибухи, не плакали наші матері, а наші діти жили в багатій і процвітаючій країні й відчували гордість за свою Вітчизну! Мирного неба і благополуччя!

***

Сьогодні захисники нашої батьківщини приймають святкові поздоровлення, і я з великим задоволенням і хвилюванням приєднуюся до поздоровлень! Будьте завжди справжніми чоловіками - сильними, мудрими і добрими, які вміють однаково надійно тримати в руках як зброю, так і щастя своїх рідних!

***

Щиро вітаємо Вас з 14 жовтня - святом сили, мужності, доблесті і честі. У день захисників України від усієї душі бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та надійного тилу в родині. Нехай і в мирний час у Вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості і красивих перемог!

***

Дозвольте привітати Вас зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра - Днем Захисника України. Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це - свято України. Нехай Ваш дім буде наповнений світлом і любов'ю, а робота приносить лише задоволення!

***

Нам, звичайно, хотілося б миру в усьому світі, але, на жаль, в нашому житті таке навряд чи можливо. А тому особливо важливо те, що за наше життя і свободу є кому постояти! Прийміть мужчини мої гарячі вітання зі святом справжніх чоловіків - Днем захисника України - і побажання світлого щастя!

***

Без мужчини навіть у хоромах жити самотньо. Один-єдиний представник сильної половини людства коштує дорожче мільйона доларів. У свою чергу жінки теж потрібні мужчинам: щоб їм було кого захищати. Так нехай же кожен чоловік відшукає жінку, якій він буде миліше всіх благ цього світу.

***

Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України! Це свято має особливе значення. Воно нагадує про громадянський обов'язок і важливе чоловіче призначення. Наш святий обов'язок - зберегти мир і злагоду в суспільстві і на землі. Бажаємо Вам доброго здоров'я, щастя, благополуччя і всього самого світлого і прекрасного!

***

Вітаю тебе з святом всіх мужчин, які не бояться стати на захист своїх близьких і своєї країни! Від імені всіх жінок я кажу спасибі тобі і таким мужчинам, як ти! Поруч з вами ми не боїмося відчувати себе ніжними і тендітними!   

***

З великою радістю я вітаю Вас з Днем захисника України. Напевно, багато хто сьогодні скаже Вам, що це Ваше професійне свято. Але ж служіння Вітчизні - це більше, ніж професія. Це - величезна любов, сила волі й патріотизм. Від усього серця бажаю Вам стійкості, мужності, успіхів, матеріального благополуччя, любові, миру і добра!

Привітання з Днем захисника України: вірші та СМС

Листівка з Днем захисника України.Фото: oduvs.edu.ua

Зі святом державним тебе привітаю!
Відваги й наснаги тобі побажаю!
Досягнень високих і здійснення мрій
Побільше життєвих і світлих надій!

***

Тебе мій захисник вітаю!
І від душі тобі бажаю,
Кохання, радості, добра.
А нам - безхмарного життя!

***

Хоч і не носиш Ти мундира
Та знаю я ,що в важкий час,
Ти так як всі солдати світу
Врятуєш Батьківщину й нас!

***

Воїне, лицарю славний,
Ти зброю тримаєш в руках,
Щоб на нашу країну-державу
Злий не позарився враг.
Будь мужній і будь достойний
Ти слави своїх батьків,
Відважний вкраїнський воїне,
Нащадку славних козаків!

***

Якщо ти стоїш в строю,
Пам'ятай Батьківщину свою,
Пам'ятай: син ти і солдат.
На тебе завжди дивляться
Наші пильні очі,
Наші добрі серця.
І на все тобі відповідь -
Найдорожче нашої Батьківщини
На світі немає!

***

З Днем захисника Украиїни!
Не чекай поки рак свисне,
А вже зараз мужнім будь,

Честь й відвагу ти здобудь!
Від напасті не ховайся
І всього ти добивайся!

***

З Днем захисника вітаємо!
Від біди сім’ю оберігай,
Та не забувай, що ми ще маємо,
Наш прекрасний український край!

***

З Днем захисника тебе!
Небо завжди голубе,
Буде хай над головою
І красою степовою

Любувався, щоб завжди
Не стрічав, щоб ти біди.
Був веселим і відважним,
Сильним, мудрим і поважним!

***

Тату, ти наш захисник!
З святом я тебе вітаю!
Наш сімейний рятівник,
Дуже тебе поважаю!

Знай, що любимо тебе
І не зрадимо ніколи.
Вдача хай тебе веде
Гарною хай буде доля!

***

Зі святом державним тебе привітаю!
Відваги й наснаги тобі побажаю!
Досягнень високих і здійснення мрій
Побільше життєвих і світлих надій!

***

Ти чоловік! Для нас опора!
Ти наш сімейний захисник
Сьогодні, завтра і учора
Коханий нами рятівник!

***

З Днем захисника вітаю!
Мужності тобі бажаю.
Неба мирного над головою
І ніколи не пізнати бою.

***
С Днем захисника держави
Будемо тебе вітати!
Щоб пізнав на смак ти славу,
Ми хотіли б побажати.

Позитивного настрою
І великих перемог!
Не здавайся ти без бою,
Хай тобі поможе Бог!

***
З мужнім Днем тебе вітаю!
Хай всміхнеться тобі доля,
Вдача поряд хай літає,
Буде дім, сім’я і воля.

***
З Днем захисника вітаю!
Ти сміливий без питань,
Мудрості тобі бажаю
І кохання без зітхань!

***

Бажаю любові, оптимізму,
Кохання, краси, магнетизму,
Здоров'я, удачі, багатства,
Зі мною ніколи не розлучатися!
Будь сміливим, рухомим, активним,
Будь сильним, здоровим, спортивним,
Ти найкрутіший з хлопців у мене!
Вітаю з 14 жовтня!

***

Цінуйте хлопці тих, що вас чекають…
Цінуйте тих, що моляться за вас…
Їх душі кожен день на друзки розбиває
Нова, страшна, смертельна новина…

Вони сивіють швидко, в лічені хвилини,
В сльозах їх гірких світ весь можна утопить.
Брат, чоловік, коханий чи однісінька дитина —
За вас вони готові Бога і диявола просить.

Вони стоять за вами міцною стіною,
І витримають всі негоди на своїх плечах,
Вони готові всіх зігріти ніжною любов’ю,
Бо знають дикість втрати, лють і жах…

Цінуйте хлопці їх, вони на вас чекають,
Цінуйте їх, бо моляться вони за вас!
Любіть їх щиро і, прошу, не ображайте,
Не тільки це для вас — це і для них війна!

Прикольні привітання з Днем захисника України

Фото вітання з Днем захисника України. Фото: lis-ck.gov.ua

Кого з усіх чоловіків
Вітати з Днем захисників?
Найперше — тих, хто відслужив,
Хто хоч би раз з кумою жив,
Хто пив горілку, пив вино,
На фільми жахів був в кіно,
Хто чи мисливець, чи рибак,
Хто любить секс, та не маніяк,
Хто має гроші і авто,
Хто може жити років сто,
Хто на плацу кричить УРА!
У кого пузо випира,
Хто гроші сіє, як зерно,
І тих, хто щедрий на добро.

***

Зі святом! Якби ти знав, як я тебе чекаю. Як кожен день я рахувала дні до нашої можливої зустрічі. Але у тебе знайшлися важливіші справи, і ти не прийшов. Тільки я зможу зробити тебе справжнім! Чекаю. Твоя Армія!

***

Чого копаєшся, пішли відсвяткуємо! Сьогодні свято наше рідне! Адже всього пройшов рік, як ми з тобою повернулися з десантних військ! Вперед, вперед, пиво кличе, кальмари сохнуть!


***

Вітаю чинного Захисника України з його днем! Сонце опускається - дембель наближається! Бажаю тобі веселих армійських буднів і повного взаєморозуміння з однополчанами.

***

Вас викликає військкомат і на честь Дня захисника України Вам буде вручений орден за відданий Батьківщині борг. З цієї хвилини Ви нічого нікому не винні, навіть банкам і друзям. Зі святом, воєнком.

 

***

Дорогі захисники України, прийміть вітання зі святом! Бажаємо вам мирного неба над головою, і нехай ваші баталії завжди закінчуються бурхливим примиренням з бойовою подругою. Мирного неба над головою, холодного пива, видовищного футболу, крутих автомобілів і красивих подружок!

***

Давай потиснемо один одному руки, привітавши зі святом чоловіків. Адже ти захисник, я захисник - ми обидва відслужили і тепер ми знаємо, як стріляти і як ворогів всіх розполохати!

***

Рядовий підпиляв дошку в нужнику, а сержант увійшов і провалився. Поки він вилізе і поговорить з рядовим, я встигну не тільки привітати тебе з нашим святом, але і випити за всіх захисників України!

***

Шановний __________. Ви наш своєрідний генерал, а ми ваші солдати. Який би не був Ваш наказ, ми завжди його виконаємо. Ми знаємо, що Ви добре служили в лавах української армії і свою мужність і витримку перенесли на наше підприємство. Вітаємо Вас з Вашим святом – Днем Захисника України. Бажаємо Вам сімейного щастя, здоров’я і гарних підлеглих! 

***

З 14 жовтня! Щорічно в цей день проводяться світові чемпіонати по чоловічій стійкості, а на наступний день, по чоловічій пам'яті. Бажаю тобі стати переможцем в обох дисциплінах!

***

Дорогі захисники України, славні наші чоловіки! Бажаємо вам мирного неба і великої зарплати, ласкавих мовчазних дружин і самостійно зростаючих дітей - рожевощоких відмінників!
Нехай ніщо і ніколи не відволікає вас від важливих чоловічих справ: рибалки, гаража, дружніх парубоцьких вечірок із стриптизерками. А всім підступам зовнішніх агресорів, що намагаються зазіхнути на ці святі речі, давайте могутній і рішучий відсіч!
Зі святом, дорогі, насолоджуйтеся життям, а ми, жінки, подбаємо про те, щоб вам жилося комфортно і радісно!

З Днем захисника України фото.