Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Реклама. ТОВ "Епіцентр К" та ФК "Вольфсбург" підписали договір про партнерство

Реклама. ТОВ

"Епіцентр К" – потужна компанія з українськими інвестиціями, мережа торгових будівельно-господарчих центрів, один з найбільших платників податків у країні в категорії рітейл. Свій  розвиток компанія почала, обравши  головним критерієм – задоволення споживача понад усе. Епіцентр вже давно плідно співпрацює з іноземними партнерами. "Виробник-Епіцентр-Споживач" – ця формула успіху компанії "Епiцентр К", яка пропонує кращі ціни на ринку та забезпечує споживачів широким асортиментом товарів для будівництва, ремонту, облаштування та декору, побутової хімії, меблів, дитячих товарів, побутової техніки, товарів для спорту, відпочинку, саду та городу. А ще європейський рівень сервісу, додаткові послуги та професійні консультанти – за це споживачі з року в рік визнають Епіцентр кращою будівельно-господарською мережею року.

 

Партнерство компанії "Епіцентр К" та німецького футбольного клубу "Вольфсбург" (м. Вольфсбург) – це дуже невипадковий i символічний вибір. Співпраця Епіцентру та Вольфсбурга є симбіозом двох енергійних лідерів – рітейлу та футболу!

– Ми не стукаємо в європейські двері – ми створюємо Європу у себе, – заявив на церемонії підписання Олександр Володимирович Герега. – В якості партнера ми вибрали динамічну команду, справжній сімейний клуб, що енергійно розвивається, і який дуже схожий на нашу компанію. Бажаю клубу "Вольфсбург" досягти таких же успіхів і зайняти в німецькому та світовому футболі таке ж місце, яке ми – компанія "Епіцентр", – займаємо в Україні. Ми хочемо показати всьому світу, що в нашій країні є стабільні, впевнені в собі компанії, які розвиваються і чітко бачать свою дорогу, і впевнено крокують по ній. І що з нами можна і потрібно мати справу на всіх рівнях.

 

Вольфсбург на сьогодні – один з найсильніших футбольних клубів Європи, чемпіон Німеччини 2009 року, діючий володар Кубку Німеччини та другий призер чемпіонату 2015 року, володар Суперкубку Нiмеччини 2015 року, у вересні команда стартує у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Вольфсбург – це потужний клуб, що динамічно розвивається i має неабиякі перспективи як у спорті, так i в економiцi. Зростаюча популярнicть "зелено-білих" підтверджується наявністю більш ніж 120-ти фан-клубiв у всьому свiтi.

Партнерство футбольного клубу "Вольфсбург" – це промоція української компанії, потужної та надійної для співпраці, на міжнародному рівні. Це просування українського бізнесу в Європі і відповідно – промо України за допомогою такого потужного інструмента, як футбол в Європі.

 

Після офіційної посвяти з нагоди початку спiвпрацi Вольфсбурга та Епiцентру відбулася гра першого туру чемпіонату Німеччини-2015/16 "Вольфсбург" – "Айнтрахт" (Франкфурт-на-Майнi) на стадіоні "Фольксваген Арена", де клуб "Вольфсбург" здобув перемогу з рахунком 2:1.

Новости по теме: экономика Украины