Загрузить еще

Факт: Новий кліп Михайла Поплавського "Я твій Міша" - подорож у нову реальність

Факт: Новий кліп Михайла Поплавського

Презентація кліпів Михайла Поплавського – це завжди цікавий і пізнавальний міні-спектакль. Адже присутні дізнаються і про алхімію  та магію створення ролику, знайомляться з головними героями,  тішаться товариством зіркових гостей – відомих артистів, випускників вузу, топ-блогерів та продюсерів, ну і звичайно отримують надзвичайну насолоду від гумору та гостинності самого співочого ректора. І щоразу все це супроводжується феєричним видовищем.

 

15 березня у Київському університеті культури Михайло Поплавський презентував новий концертний  кліп на пісню, яку давно знають і люблять українці – "Я твій Міша".  На сцену Михайло Михайлович вийшов в оточенні струнких дівчат у сріблястих іншопланетних костюмах -  сам він виглядав надзвичайно імпозантно:  в темних окулярах та блискучому піджаку –  розказав про нову творчу родзинку.

- Легкий, спокійний, еротичний, -  так з гумором описав кліп сам співаючий ректор, чим визвав шквал схвальних аплодисментів. – Пісню я присвятив найкрасивішим, найсексуальнішим і найкреативнішим, симпатичним – жінкам України. Українки – найкрасивіші жінки у світі. А чого хоче жінка – того хоче Бог!

 

За сюжетом, серце ліричного героя кліпу (звісно, самого Михайла Поплавського) підкорила чарівна білявка, яка то, вдягнена в червоний латексний плащ, еротично ласує п’янкою вишнею, то в оксамитових темно-бузкових шатах літає у повітрі на величезній диско-кулі. А романтичні переживання  героя підкреслювали милі бек-вокалістки та запальні танці учасниць сексуального балету.

 

- Це моя фішка, - каже Михайло Поплавський. – Бек-вокалістки, суперовий балет і концертні кліпи: 50 відсотків -сюжетна лінія, 50 відсотків - концерт.

В головній жіночій ролі знялась Лідія Шестопал – доцент кафедри бальної хореографії, викладач та лауреат багатьох конкурсів. Разом з ректором вони співпрацюють вже 13 років, тож не дивно, що у кліпі між ними відбувалась справжня хімія. 

 

Дівчина поділилась деякими секретами роботи:

Мені було дуже цікаво, а інколи не просто зніматися  в цьому кліпі, - розповіла Лідія. Було страшно гойдатись на величезній кулі, я навіть декілька разів упала. Але потім опанувала себе і ви бачите, як на екрані все виглядає легко, невимушено та чарівно.

 

І дійсно – невеличка платформа, на якій знімали відео – на екрані перетворюється на інший вимір, об’ємний та магічний. Такого ефекту вдалося досягти завдяки 3D.

Чи не вперше в Україні концертний кліп знімали з використанням сучасних світових технологій – 3Dвіртуальної реальності, LEDcube, UnrealEngine, trackingsystemsтощо. До речі, знято його було за рекордно короткі строки.

  Слова мало що скажуть глядачеві, зате все це можна побачили на власні очі на екрані – адже кліп скоро вийде на телебаченні, на Youtube та інших платформах.

- Життя це свято, а якщо свята немає, то треба створити його , - переконаний Михайло Поплавський. – Це теж велике щастя – вкладати частину своєї енергії, позитиву заради ваших усмішок. Я хочу, щоб ви усі були заряджені на любов.

Зйомки відбувалися силами студентів та випускників КНУКіМ. Режисер-постановник, студент 5-го курсу Михайло Харченко, режисери та режисери постпродакшну – Лілія Єременко та Яна Браценюк. Оператор-постановник – Євгеній Павліченко, дизайн проєкту – Максим Галіцин. Постановка танцювальних номерів – заслуга відомого хореографа Ростислава Савченка.

 

Говорячи про співпрацю зі своїми студентами, Михайло Михайлович відмічає:

- Ми самі  повинні бути режисерами свого життя, адже ніхто за нас нічого не зробить. І ми зараз показуємо, що треба жити на всі сто. Таким чином, ми хочемо дати приклад українському шоу-бізнесу, як треба працювати: "піднімайте п’яту точку, вмикайте мізки та ворушіть булками".  Для того, щоб шоу-бізнес рухався – треба всього-навсього три речі : перше - знати, що робити, друге - як робити, третє - взяти та й зробити!

І все це Михайло Поплавський доводить власним прикладом, заряджаючи кипучою енергією свою команду  по повній.

 

На останок Михайло Михайлович додав ще інтриги.

- Кліп на пісню "Я твій Міша" був знятий винятково для жінок. А от наступний  "Забава" – і ми скоро його презентуємо – буде  для чоловіків .

СЛОВО ЗІРКОВИМ ГОСТЯМ

 

16 років тому у кліпі "Кропива" Михайла Поплавського знялась Влада Литовченко. Вона підкреслила, що на той час це був неймовірний і навіть революційний кліп.

- Та зараз, Михайле Михайловичу, ви досягли таких висот, знімаючи кліпи, що скоро у вас будуть дійсно космічні видовища. Я вас вітаю з прем’єрою. Але хочу звернутись до ваших студентів та привітати їх з тим, що вони мають честь навчатися в такому закладі, як Університет культури. Адже тут практика та теорія не розходяться зі справами. У вас є можливість доторкнутися до генія нашого часу – Михайла Михайловича Поплавського.

 

Випускниця КНУКіМ співачка Камалія сказала, що дуже пишається таким ректором та його творчістю, а також його неймовірною працездатністю.

- Не знаю, в чому ваш секрет. Але ви завжди – юний орел. І свій майбутній кліп я буду знімати у вас.

 

Аліна Гросу відмітила, що їй дуже подобається кліп і він дуже личить Михайлу Поплавському.

- Чарівні дівчата, імпозантний чоловік – це все дуже притягує увагу. Ми з вами, Михайле Михайловичу, дружимо вже понад 21 рік.  Дуже вдячна вам за те, що ви допомагаєте студентам та відкриваєте їм дорогу у життя.

 

- Світом правлять три речі : гумор, спорт та секс. Гумор – це комунікація, спорт – це здоров’я, секс – задоволення – тож живіть всі  по- максимуму в своє задоволення ! - Михайло Поплавський

Новости по теме: Михаил Поплавский Видео