28501
0
18 апреля
Загрузить еще

"Холостяк" Константин Евтушенко: "Я уже устал волноваться…"

Фото: Костя считает, что и Аня, и Анаит заслуживают великой любви. Фото: СТБ

Сегодняшнего вечера поклонники романтического шоу "Холостяк" ждут с особым нетерпением: свой выбор Костя озвучит в 20.00 в эфире СТБ. На днях мы разговаривали в Аней и Анаит. И вот очередь дошла до самого главного героя. Естественно, первый вопрос – о чувствах.

- Костя, девушки перед финалом всегда волнуются… Что чувствовал ты?

- Я вже втомився хвилюватись, тому сьогодні абсолютно спокійно себе почуваю. Нарешті станеться те, заради чого я сюди прийшов.

- Последняя неделя всегда самая  романтическая. Как она прошла  у тебя с Аней и Анаит?

- В нас були дуже теплі  інтимні побачення. Ми багато  розмовляли, згадували першу вечірку, згадували всі наші зустрічі. Сміялися, як воно все проходило. Порівнювали, якими ми прийшли – і я в тому числі – і якими дісталися фіналу. Всередині нас сталося багато змін за цей час, і це дуже важливо. Це те, що залишиться з нами назавжди, як би не склалося наше життя потім.

- Но ты оставил в финале совершенно разных, просто кардинально противоположных девушек.

- Дійсно, Аніта і Аня – дуже  різні. Як за складом характеру, поглядами на відносини, так і  за життєвими історіями. Але в  кожній з них є щось таке, чого мені не вистачає і  що дуже подобається. Аніта прийшла  дуже закритою, називала мене  чужим. Навіть зверталася до мене на "ви"! Мені було важливо побачити, яка вона всередині, яка вона поруч з чоловіком, чи зможу я відкрити для себе цю жінку. І я зрозумів, що Аніта – це просто величезний вир емоцій, які вона так старанно ховає під маскою залізної леді. Аня – ну це Аня! (смеется). З нею легко, весело і просто. Вона ніколи не стане зображати із себе когось, вона така, яка є. Вона не лізе у свари, не влаштовує якихось розборок чи інтриг. І це мені в ній дуже імпонує.

- Но все-таки победит одна.

- Так… І від цього трохи сумно, адже і Аня, і Аніта пройшли великий шлях до фіналу і однаково заслуговують на велике кохання. Таке життя…

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

"Холостяк 4": кто победит в шоу

"Комсомолка" задала одинаковые вопросы финалисткам популярного проекта. Оценивая их ответы, можно уже выбрать для Константина Евтушенко подходящую пару.

Вечером 23 мая телезрители наконец-то узнают, кого из девушек - Аню или Анаит – выбрал главный герой шоу "Холостяк" (СТБ) 30-летний Константин Евтушенко. Сам Костя неоднократно говорил, что хочет встретить умную, веселую, спортивную, ведущую здоровый образ жизни девушку, с которой будет интересно проводить время вместе и общаться на любые темы. Теперь он говорит, что счастлив и  ни о чем не жалеет. И, кстати, очень любит стейк на гриле под соусом барбекю. Накануне финала мы пообщались и с финалистками проекта, и вот что из этого получилось.

Новости по теме: Константин Евтушенко