1 червня
Завантажити ще

Шевченко та Лев Шрайбер прибули до Сайдівської Аравії, щоб підтримати Усика

Шевченко та Лев Шрайбер прибули до Сайдівської Аравії, щоб підтримати Усика
Фото: twitter.com/U24_gov_ua/

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко та відомий кінопродюсер, режисер та актор Лев Шрайбер прибули до Саудівської Аравії на бій чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі (34- -1, 24 КО). Бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті відбудеться у ніч на неділю. Про зустріч з Усіком незадовго до поєдинку у своїх соцмережах повідомив Андрій Шевченко.

- Сьогодні підтримуємо у Ріяді нашого Чемпіона. Олександре, вся Україна з тобою!, - написав Шевченко.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

Об'єднавчий бій між Усиком і Ф'юрі відбудеться в ніч з 18 на 19 травня в столиці Саудівської Аравії. Відомий також список інших боїв, які пройдуть у рамках вечора боксу у столиці Саудівської Аравії. Серед них поєдинок українця Даніеля Лапіна проти португальця Октавіу Пудівітра за титул WBA Continental у напівважкій вазі.

  • Напередодні Олександр Усик з'явився на офіційній церемонії зважування перед битвою у вишиванці із портретом українського військового, розстріляного росіянами. На портреті був зображений Олександр Мацієвський. Також на сорочці було вишито і рядки вірша, який боксер присвятив загиблому.
  • Спочатку поєдинок Усік – Ф'юрі мали провести у грудні 2023 року, але перенесли на травень 2024 року. Бій довелося перенести через травму британця.