Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Зінченко тролять у соцмережах за фото єдиноборства з Мессі: Доторкнувся до великого!

Зінченко тролять у соцмережах за фото єдиноборства з Мессі: Доторкнувся до великого!
Фото: Павло ДАЦКОВСЬКИЙ.

Українському захиснику «Манчестер Сіті» Олександру Зінченку випала честь зіграти проти Ліонеля Мессі у поєдинку Ліги чемпіонів. Господарі виграли у ПСЖ 2:1, а Зіна не пропустив нагоди похвалитися фотографією ігрового епізоду, де він намагається зупинити Лео (щоправда, з порушенням правил, схопивши руками за корпус) – 25 листопада лідер української збірної запостив її в інстаграмі.

Підписники Олександра так само не прогавили нагоди потролити футболіста, зазначивши, що тільки заради цього кадру варто було виходити на поле, а що там ще відбувалося - це вже не так важливо.

"Він торкнувся Мессі, і в нього тепер теж виявиться дар", "Зінченко і хтось із ПСЖ", "Вирішив потримати в руках 80 мільйонів", "Легендарне фото", "Можна у рамку вішати", "Коли торкнувся великого ", - пишуть коментатори.

Стьоб уболівальників пов'язаний ще й з тим, що Зінченко, який провів лише 5 матчів цього сезону в усіх турнірах за «Ман Сіті», за оцінками та статистикою виявився одним із найгірших у складі "городян". Він грав на позиції півзахисника у центрі поля до заміни на 54-й хвилині. На момент заміни у нього була оцінка 6,4 від SofaScore при середній в команді 6,71. Зінченко завдав 2 удари по воротах (обидва – заблоковані), віддав 22 передачі (92%), зробив 1 ключовий пас, програв усі 3 єдиноборства, у тому числі те, що потрапило на фото.

Зінченко у матчі проти ПСЖ встиг потриматися за Мессі. Фото: instagram.com/zinchenko_96

Зінченко у матчі проти ПСЖ встиг потриматися за Мессі. Фото: instagram.com/zinchenko_96

Втім, Зінченко усвідомлює, що зіграв не найкращим чином. В інтерв'ю клубній пресслужбі українець зазначив, що це величезне досягнення для клубу, для команди, "але ми маємо ще багато ігор".

- Довгий час я грав у клубі на позиції лівого захисника, але гра у півзахисті не є для мене чимось новим, бо там я граю у збірній України. Можливо, я зіграв не дуже добре, але найголовніше, що ми здобули перемогу, – сказав Зінченко.

Раніше повідомлялося, що " Шахтар " та "Динамо" втратили всі шанси на вихід зі своїх груп ЛЧ - навіть Ліга Європи українським клубам не світить.