Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 березня
Завантажити ще

Мессі заявив, що цей ЧС для нього стане останнім

Мессі заявив, що цей ЧС для нього стане останнім
Фото: REUTERS/Альберт Геа

Лідер національної збірної Аргентини Лео Мессі сьогодні розпочинає свій турнірний шлях на ЧС у Катарі. Гравець поділився очікуваннями і зізнався, що прагнутиме разом зі своєю командою здобути перемогу на Мундіалі.

А ще 35-річний нападник біло-блакитних дав зрозуміти, що нинішній Чемпіонат світу для нього останній у кар'єрі.

- Мабуть, це буде мій останній ЧС. Я почуваюся добре, я прибув у чудовій фізичній та особистій формі. Я дбав про себе протягом усієї своєї кар'єри, і на моєму останньому ЧС у мене є останній шанс здійснити велику мрію. Завжди треба пробувати, щоб це не було, не стримуватись і думати, що могло б бути, – сказав Ліонель Мессі.

Лео Мессі вже був дуже близький до того, щоб виграти головний футбольний трофей на національному рівні. Але у 2014 році в Бразилії він та його команда зазнали поразки у фіналі від збірної Німеччини, пропустивши найобразливіший гол в екстратаймі від Маріо Гетце.

Для самого Мессі цей Чемпіонат світу п'ятий у його кар'єрі. Але ще ніколи він не мав таку якісну команду як зараз, що і відзначають футбольні експерти, які вважають, що Аргентині під силу поборотися за чемпіонство.

Збірна Аргентини стартує на ЧС сьогодні, протистоятиме їм Саудівська Аравія. Матч розпочнеться о 12:00 за київським часом.