Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

"Баварія" через коронавірус прилетіла до Києва не в повному складі - мінус сім осіб

Фото: twitter.com \FCBayernEN

Мюнхенська "Баварія" напередодні матчу 5 туру Ліги чемпіонів з київським " Динамо " (23 листопада, 19.45, "Олімпійський") втратила понад чверть складу з навколокоронавірусних причин. Про це 22 листопада повідомляє у твіттері пресслужба німецького клубу.

Суперник киян відправив на карантин кількох гравців – вони не братимуть участь у грі в столиці України. Повідомляється, що Серж Гнабрі, Джамал Мусіала, Ерік-Максім Шупо-Мотінг та Мікаель Кюїзонс мають вирушити на самоізоляцію, оскільки є контактними особами одного з представників клубу, який захворів на COVID-19.

Крім того, вже кілька днів на карантині перебувають захисники Ніклас Зюле та Йосіп Станішіч, які здали позитивні тести на COVID-19. А ще один важливий для баварців гравець, Йозуа Кімміх, не може зараз виступати за клуб - він теж на карантині, тільки потрапив туди ще раніше (а ще Кімміх не хоче вакцинуватися).

Таким чином, «Баварія» прилетіла до Києва на матч проти «Динамо» у 5-му турі ЛЧ у такому складі:

Воротарі : Нойєр, Ульрайх, Фрюхтль

Захисники : Річардс, Павар, Девіс, Сарр, Ернандес, Куассі

Півзахисники : Горецка, Забітцер, Рока, Толіссо, Тілльман

Нападники : Левандовскі, Сане, Коман, Мюллєр.

При цьому тренер німців Юліан Нагельсманн зазначив, що участь Комана та Забітцера у київській грі також під питанням, що може ще трохи полегшити завдання господарям. Однак і той склад, який вимальовується без участі хворих і травмованих, цілком боєздатний. Тим більше, у строю всі "забивали" - Левандовскі, Сані, Мюллєр.

"Баварія" з чотирма перемогами в чотирьох матчах достроково посіла перше місце в групі Е. "Динамо" з одним набраним очком необхідно вигравати два матчі, що залишилися, для продовження боротьби в єврокубках. Зустріч між цими клубами у Мюнхені завершилася розгромом киян 5:0.