Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Аргентинський лікар заявив, що Марадону поховали без серця – його хотіли вкрасти фанати

Аргентинський лікар заявив, що Марадону поховали без серця – його хотіли вкрасти фанати
Фото: Neogeolegend/ru.wikipedia.org

Легендарного футболіста Дієго Марадону поховали без серця. За словами лікаря та журналіста Нельсона Кастро, це сталося через побоювання, що орган можуть викрасти фанати спортсмена. Про це повідомляє El Trece.

- Була група радикальних футбольних фанатів, які представляли клуб "Хімнасія Ла-Плата" і хотіли роздобути серце Марадони. Цього не сталося, люди дізналися про їхні наміри та попередньо вилучили серце, - сказав Кастро.

Він також додав, що однією з причин також стала необхідність дослідження органу. Нельсон вважає, що серце футболіста може розкрити причину його смерті.

- Його серце важило 500 грамів, він мав дуже велике серце. Зазвичай воно важить 300 г. Як правило, у спортсменів серце більше, але у нього могла бути серцева недостатність, - поділився Кастро.

Також лікар зазначив, що Марадона мав залежність від усього, що "його губило". А сам футболіст ніколи повністю не хотів позбутися "усіх негативних факторів".

Цих припущень дотримується лише сам Нельсон Кастро. В Аргентині він відомий як журналіст і ведучий політичних дебатів El juego limpio. Паралельно з кар'єрою на телебаченні працював лікарем, проте вирішив залишити медицину через популярність на телебаченні. До сім'ї Дієго Марадони не мав жодного відношення.

Аргентинський футболіст Дієго Марадона помер 25 листопада 2020 року у віці 60 років. На початку листопада 2020 він був госпіталізований з крововиливом у мозок, 11 листопада Марадону виписали. 25 листопада спортсмен переніс зупинку серця і був доставлений до лікарні у тяжкому стані.

Новини по темі: Дієго Марадона