Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Ектор Хіменес-Браво розповів три головні секрети приготування м'яса

Ектор Хіменес-Браво розповів три головні секрети приготування м'яса
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів про три прості, але важливі моменти, які допоможуть смачно приготувати м'ясо. Своїми власними лайфхаками шеф 22 листопада поділився в Інстаграм.

- Топ-3 лайфхаки з приготування м'яса. Друзі, ділюся з вами моїми улюбленими фішками, як робити м'ясо соковитим, дуже соковитим! Так що готуйте тільки за найкращою технікою, - запропонував досвідчений кухар.

Маринад

Спробуй собі такий маринад, як: гранатовий сік і апельсиновий фреш. Ці дві рідини добре розм'якшать м'ясо, наповнять його новим смаком і збережуть сік

Вакуум

Чим більше вакуум у ємності, де ви маринуєте м'ясо – тим він краще просочує! Ідеально для цього підійдуть пакети-слайдери: вони герметичні, і комфорти в зберіганні в холодильнику.

Солити треба наприкінці

Це стосується більше смаження м'яса - спочатку ви запечатуєте всі соки всередині за рахунок обсмажування, а соліть наприкінці. Тоді буде чистий смак м'яса, трохи підсоленого з обох боків. Зі стейками так само, солимо в кінці, при подачі.

- Всі ці поради зроблять вашу страву з м'яса ще соковитішим і багатограннішим за смаком, - обіцяє Ектор.

Раніше Володимир Ярославський публікував рецепт сирних пончиків, а також розповів, як правильно смажити лосося та дав ульотний рецепт сирників. У свою чергу, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом свинячих ребер барбекю, крилець теріяку та суперсніданку - панкейку з яблуками.