Укрзалізниця починає запуск тестового режиму з повноцінними обідами на обраних поїздах, які розробив шеф-кухар Євген Клопотенко. Гаряче меню пропонує карпатські деруни, омлет із житомирських яєць, курка з подільською картоплею та овочами, кримськотатарський плов з яловичиною, який вже став найпопулярнішою стравою серед пасажирів. Вартість страв від 170 до 190 гривень. Про це повідомили "Укрзалізниця" та Євген Клопотенко.
- Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці. Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір "варені яйця + курятина". Вартість страв: від 170 до 190 гривень, - йдеться в повідомленні.
Нові обіди вже доступні на маршрутах:
- №351/352 Київ — Кишинів
- №95/96 Київ — Рахів
- №29/30 Київ — Ужгород
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород
- У новому розкладі руху поїздів на 2024–2025 роки Укрзалізниця виділила низку поїздів як "флагманські". У мобільному додатку такі поїзди будуть мати спеціальне маркування, що вказує на наявність нових або модернізованих вагонів.
- 15 грудня повідомлялося, що Укрзалізниця у 2024 році перевезла рекордну кількість пасажирів та вантажів.