Адель розповіла про часткову втрату слуху через інфекцію

Артистка зізналася, що в ті дні відчуття були настільки нестерпними, що їй кілька разів хотілося відрізати собі вухо.

Gareth Cattermole/Getty Images for Adele

Співачка Адель зізналася, що пережила тимчасову втрату слуху в лівому вусі. Причиною цього стала важка вушна інфекція. На одному з недавніх концертів зірка розповіла, що це захворювання стало для неї вкрай тяжким випробуванням, оскільки викликало сильний дискомфорт у тілі. Про це пише видання Express.

Лікарі виявили у виконавиці інфекцію у період десятиденного шоу у Мюнхені у серпні. Вона потрапила до її організму через воду. За словами Адель, у ті дні відчуття були настільки нестерпними, що їй «кілька разів хотілося відрізати собі вухо».

- У мене ніколи раніше не було вушної інфекції. Це найболючіше, що колись траплялося зі мною. Це було гірше, ніж пологи. Це дуже важко лікувати. Декілька днів я приймала неправильні антибіотики, але потім вони змогли дати мені один, який почав діяти, - заявила зірка під час виступу.

Влітку цього року співачка зізналася, що після відпрацьованих концертів у Мюнхені та Лас-Вегасі планує трохи відпочити від індустрії і не збирається найближчим часом випускати новий музичний матеріал. Вона вже готується до переїзду до Великобританії. Це буде третя пауза у кар'єрі зірки.

Раніше британський співак та музикант Елтон Джон зізнався, що частково втратив зір після перенесеної очної інфекції. Наразі він проходить реабілітацію, оскільки для повного повернення зору йому знадобиться час.