Зеленський підтвердив ще один план - внутрішнього посилення України (оновлено)

За організацію підготовки документа відповідатиме секретар РНБО Олександр Литвиненко.

president.gov.ua

Володимир Зеленський підтвердив наявність ще одного Плану перемоги — для внутрішнього посилення України. Про це він повідомив за результатами засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

- За підсумками сьогоднішнього засідання доручив членам Ставки підготувати визначені частини нашого внутрішнього плану посилення України… За організацію цієї роботи відповідатиме секретар РНБО, — написав президент у своєму телеграм-каналі.

За словами глави держави, разом із Планом перемоги влада має опрацювати всі необхідні кроки України, які забезпечать державі внутрішні результати. 

- Це стосується фронту, ОПК, економіки та фінансів, інформаційної сфери, забезпечення справедливості, регіональної роботи й інших стратегічних галузей, - розповів він.

У своєму традиційному вечірньому відеозверненні президент сказав, що внутрішній План посилення України також гарантуватиме єдність.

- Зараз Україні треба наповнити внутрішній План посилення. Такий План, який разом із Планом перемоги забезпечить для України правильні відповіді на всі виклики цього й наступного року, — зазначив він.