Кулеба вперше розповів про знайомство з Павелецькою та початок роману

Ексголова МЗС Дмитро Кулеба та його дівчина, засновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька вперше дали спільне інтерв'ю

Ексголова МЗС Дмитро Кулеба та його дівчина, засновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька вперше дали спільне інтерв'ю та розповіли історію свого знайомства для YouTube-каналу RAMINA.

- Ми познайомилися у 2003 році, Дмитро вчився на останньому курсі інституту. В нас створили команду для студентів-міжнародників, ми грали щось на кшталт дебатів, а Дмитро був нашим тренером. Я працювала на телеканалі 1+1, ми запускали як один із методів боротьби з російською пропагандою телеканал Ukraine today. Мій шеф сказав, щоб я поспілкуватися з Дмитром як із послом з особливих доручень. Ми зустрілися, поспілкувалися по роботі, та й усе. Але за деякий час все змінилося. Я була розлучена. Як починаються стосунки у двох дорослих людей — так сталося й у нас. Ми почали разом жити у 2021 році, - розповіла Павелецька.

Кулеба не став говорити про причини розлучення з другою дружиною, депутаткою Київради Євгенією Кулебою та чи почав він зустрічатися з Павелецькою, ще будучи у шлюбі. 

- Я тоді написав книгу і питав людей, яке видавництво ви порадите, щоб опублікувати цю книгу. Декілька людей сказали "Книголав", я глянув - о, так це ж Світлана. Ми зустрілися, спочатку це було про книжку, а потім стало про любов, - згадав Кулеба.

Про роман Кулеби та Павелецької вперше заговорили у грудні 2021 року після появи у ЗМІ спільних відео. У квітні 2022 року Кулеба повідомив про розставання з другою дружиною. У Кулеби син Єгор від першого шлюбу та донька Любов від другого. У квітні 2023 року Павелецька вперше підтвердила роман з Кулебою.

Павелецька була одружена і виховує сина Олександра. З 2011 по 2019 рік працювала PR-директоркою "1+1". У лютому 2020 року Павелецька стала виконавчим директором (СЕО) Інституту когнітивного моделювання (ІКМ).