Даша Трегубова зізналася, чи підтримує стосунки з батьком доньки після розлучення

Артистка розповіла, в яких стосунках залишилася з батьком доньки після розлучення.

instagram.com/dasha.tregubova

Акторка та телеведуча Даша Трегубова розповіла, чи підтримує стосунки з батьком 11-річної доньки Поліни. Ім'я екскоханого артистка не називала, але розповідала, що пара була одружена менше року і розлучилася ще у 2011-му. В інтерв'ю виданню Viva! Трегубова зазначила, що не вважає той вибір, який вона робила у житті, помилкою. За словами Даші, раніше через важкі характери вони з колишнім обранцем часто сварилися, але в результаті змогли порозумітися заради дитини.

- Я радію з того, що в Поліни адекватні батьки, які знаходять спільну мову. Не схильна вважати, що люди, яких я обирала у своєму житті, чи які обирали мене, були помилкою. Взагалі не люблю думати, що ми робимо помилки. Якщо ми з Поліниним татом зустрілися й народили таку неймовірну доньку, значить, це точно не була помилка. Якщо це так, то навіщо нам потрібно стирати щось зі свого життя? Ми не завдали одне одному якогось карколомного болю. Ми просто дуже адекватні люди. Я щиро вважаю, що велика дружня родина — це дуже круто. До речі, про це й серіал "Містер та місіс Малишки" (серіал телеканалу 2+2, у якому Трегубова знялася разом із дочкою. – Авт.). Про те, коли ми всі поруч, ми підсилюємо одне одного. Так, ми раніше сварилися з Поліним татом, бо в нас дуже важкі характери, але попри все, ми всі підтримуємо одне одного, - розповіла акторка.

Даші Трегубовій 44 роки. Українським глядачам Трегубова відома за ролями у серіалі "Територія краси", "Серце матері", "Перші ластівки", "Коп із минулого", а також як ведуча 10-го сезону шоу "Х-фактор".