Зірка серіалу "Коли ми дома" Анатолій Зиновенко розповів про загибель брата на фронті

Рідний брат артиста загинув на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів.

facebook.com/tatziniya

Український актор Анатолій Зіновенко, який зіграв у серіалах "Дочки-матері" та "Коли ми дома. Разом до победы" розповів про втрату брата. Рідна людина артиста у 2023 році загинула на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів.

- Так сталося, що війна вже болісно торкнулася нашої родини: у листопаді минулого року на фронті загинув мій рідний брат. За віком його й не думали кликати, він сам просився, пішов добровольцем. Загинув у 58 років. Киянин, чудовий чоловік, – зазначив Анатолій в інтерв'ю Oboz.ua

За словами Зіновенка, він тяжко переживає втрату близької людини, через нервування ледь не втратив зір.

- Я дуже тяжко переживаю цю втрату, мало не втратив зір, мені зробили дві операції. Біль не вщухає - він тепер зі мною завжди, - додав він.

Після початку повномасштабної війни Анатолій Зіновенко та його дружина, акторка Тетяна Зіновенко, виїхали до Данії. За кордоном пара поставила п'єсу "Спецоперація", з якою брала участь у міжнародному театральному фестивалі Sankryža ("Перехрестя") у Литві та "Золотий лев" у Львові. Пара також зібрала для ЗСУ понад 550 тисяч гривень та веде волонтерську організацію "Клуб 55+" для українців. Далеко від дому подружжя разом працювало над серіалом "Коли ми вдома. Разом до перемоги", а весь відзнятий матеріал відправляло до Києва.