У Києві вантажівка в'їхала в маршрутку - загинула пасажирка, ще п'ятеро людей постраждали

У "газелі" відмовили гальма, і вона врізалася у задню частину маршрутки №421 у Солом'янському районі.

t.me/kyivpatrol

У Києві «газель» наїхала на маршрутку, постраждали чотири людини. Про це повідомила столична поліція.

- За попередньою інформацією, «газель» на повній швидкості вʼїхала у маршрутку «Атаман», в якій перебували пасажири, — розповіли правоохоронці.

Наїзд вантажівки на маршрутне таксі стався на вулиці Вадима Гетьмана у Солом’янському районі. На місце аварії виїхали слідчі, патрульні та медики.  

Телеграм-канал “Київ Оперативний” повідомив, що водій вантажного авто на повному ходу залетів у задню частину маршрутки №421. 

Патрульна поліція Києва попередила про ускладнення руху транспорту у напрямку Індустріального шляхопроводу. Затримується рух тролейбусів №22к, 27, 30, 42 по вулиці Гетьмана в напрямку Севастопольської площі, повідомили у Київпастрансі.

Згодом КМДА повідомила, що через ДТП на вулиці Вадима Гетьмана постраждали 9 осіб, із них 7 людей госпіталізували. 

- Рятувальники деблокували жінку, яку затиснуло на пасажирському сидінні в маршрутному транспорті, та водія вантажівки, — розповіли в столичній адміністрації.

11 людей постраждали внаслідок зіткнення вантажівки з маршруткою на вулиці Гетьмана у Києві, передає кореспондентка Суспільного з посиланням на медиків. 

Оновлено

У ДТП в Солом’янському районі загинула 72-річна пасажирка та ще п’ятеро осіб травмовано, повідомила поліція Києва.

Правоохоронці встановили, що 70-річний водій транспортного засобу «газель» на повній швидкості скоїв наїзд на автобус «Атаман», який стояв на зупинці громадського транспорту та здійснював посадку-висадку пасажирів. 

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У Київській міській прокуратурі розповіли, що одна з травмованих пасажирок – 72-річна жінка померла дорогою до лікарні. Згідно з даними «Драгера», водій «газелі» не перебував у стані алкогольного сп’яніння. З його слів, у вантажного автомобіля відмовили гальма.