Переможниця "Неймовірних дуетів" iSKra розповіла, чому взяла такий псевдонім

Артистка розповіла, чому взяла собі таке сценічне ім'я.

прес-служба Нового каналу

Переможниця талант-шоу Нового каналу "Неймовірні дуети" Олександра Клименко, вона ж iSKra, розповіла, чому взяла такий псевдонім. В інтерв'ю Коротко про артистка зізналася, що ця ідея виникла спонтанно. Дівчина часто запитувала у друзів, з чим вона у них асоціюється, і вибирала сценічне ім'я з безлічі варіантів. В один із днів дорогою додому Олександра слухала свою нову пісню, де згадувалося слово "іскра", і вона вирішила пов'язати його зі своїм ім'ям.

- Придумала я. Вийшло все спонтанно, коли випускала свою першу пісню «Не покину», яку написала 2023 року. Бо з прізвищем Клименко далеко не заїдеш. У нас у кожного другого прізвище Клименко, і воно не дуже запам'ятовується. Запитувала у друзів, з чим я у них асоціююся. Подумала, що на асоціаціях та ідеї з'являться. Було безліч різних варіантів – вогонь, сонце, промінчик… І ось я їхала в маршрутці та слухала аранжування пісні «Не покину», яку мені надіслали. Там є такі рядки: "без вибухів, без градів, іскр". Записую англійськими літерами слово iskra і думаю: sk – це Саша Клименко! У мене відразу з'явилася ідея писати їх великими літерами, тому що це особливість, яка пов'язує мій псевдонім з моїм ім'ям та прізвищем, - уточнила вона. – До речі, навіть на проєкті мені завжди казали, що мій псевдонім повністю збігається із моїм життєвим станом. І Мел стверджує, що я справді іскра.

iSKra 21 рік. Вона студентка медичного вишу, до перемоги в талант-шоу працювала в аптеці та вела TikTok-аккаунт, де виконувала кавери на популярні пісні. Дівчина покинула "Неймовірні дуети" перед фіналом, проте глядачі повернули її в проєкт онлайн-голосуванням на сайті. В результаті їхній дует з Melovin отримав рекордні 39,58% голосів, а пісня "Обиратиму себе" стала мегапопулярною.