Вночі росіяни вдарили КАБами по Харкову, серед 12 постраждалих дитина

У місті зафіксовані проблеми з електрикою.

facebook.com/DSNSKHARKIV

Пізно ввечері у неділю, 20 жовтня, російські окупаційні війська вдарили по Харкову. Внаслідок ворожої атаки виникли проблеми з електропостачанням, відомо про 12 постраждалих, серед них дитина, повідомили мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Вибухи у місті розпочались о 22:10. Терехов повідомив про атаку російських КАБів. Після цього він уточнив, що під ударами опинилися три райони міста, у яких були зафіксовані «певні проблеми з електропостачанням".

Згодом Синєгубов повідомив про постраждалих.  Спочатку було відомо про чотирьох поранених, одну людину госпіталізували. Також повідомлялось про загоряння будинку, пошкоджені станцію техобслуговування і автозаправну станцію.

Терехов своєю чергою уточнив, що в Київському районі пошкоджено АЗС, СТО, приватні будинки та лінії високовольтних передач. В Основʼянському районі є пошкодження багатоквартирних та приватних будинків, гаражів.

О 23:02 Терехов повідомив про 9 постраждалих, з них принаймні одна дитина. О 3:00 поліція повідомила, що у Харкові кількість постраждалих через російські обстріли людей зросла до 12.