У Львові вандали осквернили могили військових на Личаківському кладовищі

Пошкодили 23 могили, три із яких - політв'язнів і волонтерів.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003952197996

Вночі 20 жовтня на Личаківському кладовищі у Львові пошкодили 23 могили, зокрема місця поховання героїв російсько-української війни. Про це у Facebook повідомив депутат Львівської міської ради Євген Бойко.

За його словами, серед пошкоджених 17 могил героїв російсько-української війни, три могили політв’язнів і дві могили волонтерів.

- Вночі, о 02.42 вандали здійснили наругу на могилах наших Героїв на полі почесних поховань #76 Личаківського кладовища. Служби працюють на місці.  Передивляємося камери відеоспостереження. Будьте певні - негідники понесуть покарання, - йдеться у дописі Євгена Бойка.

У поліції Львівської області зазначили, що встановлюють зловмисників, які здійснили наругу на могилах. На місці події працюють слідчо-оперативна група та співробітники інших служб поліції Львівщини.

- 20 жовтня о 09.30 до поліції надійшло повідомлення про пошкодження кількох могил військовослужбовців на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища у Львові. Правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення осіб зловмисників, які здійснили наругу на могилах захисників. Вирішується питання правової кваліфікації події, - йдеться у повідомленні.