Переможниця "Холостяка-12" Лозовицька разом із бойфрендом повернулася до України

У соцмережах Лозовицька показала кадри, як пара поверталася до Києва.

instagram.com/katerina_lozovitska

Переможниця "Холостяка-12" модель та інфлюєнсер Катерина Лозовицька повернулася до України разом із бойфрендом Володимиром. Про це вона розповіла у соцмережах, показавши знімок, зроблений на вулицях Києва.

Після початку повномасштабної війни дівчина жила на дві країни: в Україні та Польщі. У Варшаві модель та її обранець орендували квартиру, проте тепер пара вирішила облаштувати своє життя в українській столиці. У соцмережах Лозовицька також показала кадри, як пара поверталася до Києва.

– Ми повернулись в Київ. Разом. Так багато хочеться сказати та ми поки трохи в шоці. Але дуже-дуже щасливі, - зазначила інфлюєнсер.

У коментарях Катерина додала, що як би небезпечно зараз не було, пара бачить своє майбутнє в Україні.

- Небезпечно жити всім в Україні, і ми свій вибір зробили. Людям завжди щось не так. Не живеш в Україні – поганий, живеш – теж поганий. Ми бачимо наше майбутнє в Україні, – уточнила модель.

Зі своїм бойфрендом Лозовицька познайомилася у Польщі. Про їхні стосунки стало відомо влітку 2023 року. Раніше в інтерв'ю "Слава+" Катерина описала обранця як "мудру людину", а також заявила, що навчається у коханого його реакцій на ситуації та ставлення до людей.

У фіналі романтичного реаліті "Холостяк-12" головний герой Алекс Топольський вибрав Катерину Лозовицьку, відмовивши Саші Мудрою. Однак на постшоу з'ясувалося, що незабаром після закінчення зйомок пара розійшлася через різні погляди на побудову стосунків.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kateryna Lozovytska (@kateryna_lozovytska)