РФ двічі атакувала Кривий Ріг баллістикою, поранено 17 людей

Під завалами можуть бути люди.

t.me/dnipropetrovskaODA

Кривий Ріг Дніпропетровської області зазнав ракетного обстрілу. Станом на ранок, 20 жовтня, кількість постраждалих там сягнула вже 17 осіб. Про це повідомив голова міської військової адміністрації Олександр Вілкул у своєму телеграм-каналі.

– Другий удар балістики за останні пів години. Нічого не знімаємо та не викладаємо в інтернет. Станом наразі 13 постраждалих. Одна людина в операційній, – написав Вілкул.

За його словами, на місці продовжується аварійно-рятувальна операція. Там зараз працюють медики, поліціянти та рятувальники. Також у місті розгорнули штаб із ліквідації наслідків ворожої атаки.

Глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак уточнив, що кількість постраждалих через російські атаки у Кривому Розі досягла 17 осіб. З них 14 знадобилася допомога медиків. У лікарні перебувають 8 постраждалих. Стан усіх – середньої тяжкості.

- Пошкоджено готель, магазин, адмінбудівлю, навчальний заклад, сім багатоквартирних будинків. Побито близько півтора десятка автомобілів. Зокрема, і три пожежні машини, стільки ж службових автомобілів поліції та карета швидкої, - йдеться у повідомленні.