Дівчина Ліама Пейна, з якою він відпочивав в Аргентині напередодні смерті, вперше прокоментувала трагедію

Кейт Кессіді відреагувала на смерть артиста.

instagram.com/kateecass

Дівчина ексучасника гурту "One Direction" Ліама Пейна Кейт Кессіді, який помер під час відпочинку в Буенос-Айресі, вперше відреагувала на втрату коханого. У сторіс Instagram Кейт Кессіді зізналася, що досі не може повірити у смерть хлопця. Вона зазначила, що хоче побути наодинці та просить усіх шанувальників музиканта не турбувати її.

– Дякую за всі добрі слова, які ви мені присвятили. Я була зовсім розгублена. Ніщо з того, що сталося протягом останніх кількох днів, не здається реальним. Я прошу і молюся, щоб ви дали мені особистий простір, щоб розібратися з цим наодинці, - написала Кейт у соцмережах.

У своїй заяві Кессіді також зворушливо звернулася до Пейна і зізналася йому в коханні.

- Ліам, мій янголе. Ти для мене все. Я хочу, щоб ти знав, що я дуже любила тебе. І продовжуватиму любити тебе до кінця свого життя, - уточнила Кейт.

Пара разом завітала до Аргентини напередодні трагедії, а за два дні до смерті артиста Кессіді повернулася додому. У мережі припускають, що у Пейна міг статися нервовий зрив через те, що він ніби дізнався про зраду коханої. Сам музикант напередодні загибелі опублікував у сторіс звернення зі словами: "Це чудовий день тут, в Аргентині".

Ліама Пейна не стало 16 жовтня. Артист помер, впавши з балкона в Аргентині. Обставини його смерті досі не зрозумілі. Поліція повідомила, що вирушила до готелю після того, як отримала дзвінок на "911" про агресивного чоловіка, який, можливо, перебував під впливом наркотиків чи алкоголю. На опублікованих поліцією фотографіях готельного номера Пейна видно розбитий телевізор. Тіло музиканта виявили у внутрішньому дворику готелю. Згідно з попереднім звітом судмедекспертів, Ліам помер від численних травм, включаючи «внутрішні та зовнішні крововиливи». Правоохоронці очікують на результати токсикологічної експертизи, які допоможуть зрозуміти точну причину його смерті.