Помер басист гурту "Воплі Відоплясова" Олексій Мельченко

Причини смерті у колі артиста не розкривають.

facebook.com/100000690228209

Помер український музикант та басист рок-гурту "Воплі Відоплясова" Олексій Мельченко. Він пішов із життя у віці 48 років. Про це повідомила у своєму Фейсбуці знайома артиста Ганна П'ятакова.

- Друзі, це буде пост пам'яті про людину, з якою ми спілкувалися та дружили, коли нам було по 20-25 років. Про щиру, талановиту людину. Він любив музику, був надзвичайно талановитим бас-гітаристом. Його життя, на жаль, обірвалося десять днів тому. Олексій Мельченко…, – написала П'ятакова.

Причину смерті артиста авторка посту не розкрила. Судячи з її повідомлення, музикант помер 8 жовтня, але про його смерть стало відомо шанувальникам лише зараз. Представники "Воплі Відоплясова" заяв щодо смерті учасника групи не робили.

Олександр Мельченко народився 10 травня 1976 року у Києві. У 2007 році приєднався до культового українського рок-гурту "Воплі Відоплясова" як бас-гітариста і залишався з колективом до 2017 року. У травні того ж року він оголосив про свій вихід з групи, і його місце зайняв басист з Animal Session Микола Вусатий.