У "Резерв+" з'явився сервіс пошуку вакансій в Силах оборони - вже більше 4 тисяч пропозицій

Додаток містить докладний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади та їхнє командування.

mil.gov.ua

У додатку "Резерв+" з'явився новий сервіс рекрутингу, що дозволяє знайти оптимальну для себе вакансію в армії. Наразі в додатку відкрито близько 4 тисяч вакансій, але їхня кількість постійно зростатиме. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

- "Резерв+" стає екосистемою сервісів для військовозобов'язаного, яка допомагає йому вирішувати питання в кілька кліків. Дає можливість знайти собі бригаду, до якої можна потрапити безпосередньо, і посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння. Це перша версія сервісу, поступово ми покращуватимемо його. Тому будемо раді почути фідбек користувачів, - зазначила заступник міністра оборони Катерина Чорногоренко.

За її словами, "Резерв+" допомагає користувачам обрати посади, які найкраще відповідають їхньому досвіду та уподобанням. Вона також пояснила, що для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, в якій людина розбирається найкраще. Додаток містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їхнє командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення: натиснути "плюс", щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або "мінус" для її відхилення.