Хейтерські коментарі про Klavdia Petrivna потрапили до Національного тесту з медіаграмотності

До Національного тесту з медіаграмотності включили хейтерські коментарі на адресу зовнішності співачки Klavdia Petrivna.

скрін mcsc.gov.ua

До Національного тесту з медіаграмотності включили хейтерські коментарі на адресу зовнішності співачки Klavdia Petrivna. Серед чотирьох коментарів учасникам тестування пропонують обрати один, який є коректним. 

Співачку-інкогніто Klavdia Petrivna захейтили після того, як вона вперше показала своє обличчя на сольному концерті в Палаці спорту. Частину коментаторів зовнішній вигляд співачки розчарував. 

Національний тест з медіаграмотності проводять в Україні втретє. Він містить 25 питань, поділених на п'ять тематичних блоків: «Достовірність та вплив інформації», «Соціальні мережі», «Медіаграмотність: етична поведінка та взаємодія з контентом», «Навички фактчекінгу», «Кібербезпека». Про результат можна дізнатися одразу по закінченні проходження тесту, а згодом отримати сертифікат на електронну пошту.

Тест мав тривати один день, 17 жовтня. Проте через підвищений інтерес його подовжили ще на три дні. Пройти тест можна за посиланням до 23:59 20 жовтня (неділя).