Лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк розповів, як йому вдалося схуднути на 30 кілограмів

Артист розповів, як йому вдалося скинути вагу, та розповів про те, з якими наслідками зіткнувся.

скріншот відео youtube.com/hromadske.zmíst

Фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк розповів, як йому вдалося схуднути на 30 кілограмів. У подкасті СучЦукрМуз артист зізнався, що має схильність до набору надмірної ваги. За словами Бронюка, раніше він важив майже 120 кілограмів і це негативно впливало на його організм, зокрема на внутрішні органи. Тому він почав стежити за харчуванням та відмовився від алкоголю.

- Схуднув зараз на 30 кілограмів, це умовно три відра води. Це навантаження на серце, скелет, ти розумієш, що в тебе ще є внутрішні органи. Тому треба ухвалювати рішення… Важко, але я зробив. Я відмовився від алкоголю, неконтрольованого споживання продуктів. Почав більш-менш раціонально харчуватись, намагаюся більше гуляти, - зазначив музикант.

Віктору Бронюку 45 років. З початку повномасштабної війни він приєднався до ЗСУ, відслужив 14 місяців, а потім звільнився за сімейними обставинами як опікун батька. Наразі разом із гуртом дає благодійні концерти на підтримку військових та очолив Вінницьку обласну філармонію. Артист понад десять років одружений з Тетяною Бронюк. Пара разом виховує двох дітей – сина Даниїла та дочку Єву. Найвідоміші хіти колективу: "Олені", "Вчителька", "Біла хмара, чорна хмара", "Білі троянди", "Сірожене пірожене", "Кацапи".