Alyona Alyona, Kalush, Skofka та Kozak Siromaha більше не є артистами лейбла ENKO

Виконавці тепер самостійно обиратимуть напрямок свого подальшого розвитку.

колаж KP.UA

Alyona Alyona, Kalush, Skofka, Kozak Siromaha більше не є артистами продюсерської компанії ENKO. Після чотирьох років співпраці лейбл зупинив термін дії продюсерських договорів і передав артистам усі права на торгові марки, соціальні мережі, виконання треків. Тепер вони самостійно обиратимуть напрямок свого подальшого розвитку. За словами команди, вони хочуть стати прикладом стосунків між лейблом та артистом, тому зважилися на такий крок. Про це повідомляється на сторінці компанії у соцмережах.

- Сьогодні Alyona Alyona, Kalush, Skofka, Kozak Siromaha розпочинають свій окремий, самостійний шлях! Ми щиро вдячні за роки спільної роботи! Стільки всього ми пройшли разом: перемоги, злети, падіння та подолання хейту. Пишаємося бути частиною вашого розвитку! Хочемо подякувати всій нашій команді, яка протягом усіх цих років невпинно працювала, падала, піднімалася і йшла далі до своєї мети. Ми пройшли шлях від 5 людей до 50, зростали від 1 проєкту до десятків напрямків, нових викликів, масштабних цілей та мільярдів стрімів. Ми нескінченно вдячні, що разом створили справжню музичну сім'ю, яку розвиватимемо й надалі. Продовжуємо запускати нові напрямки роботи та рухаємось далі! - йдеться у пості.

Надалі ENKO зосередиться на розвитку українських артистів для закордонної аудиторії та допоможе їм підкорити міжнародну сцену. Компанія сфокусується на трьох ключових напрямках: міжнародному співробітництві з артистами, дистрибуції та якісному просуванні музики артиста.

Лейбл ENKO створили у 2020 році Alyona Alyona й продюсер Іван Клименко, який заснував гурт "Сальто Назад" та відкрив для слухачів KALUSH ORCHESTRA і SKOFKA. Музикант також є саундтпродюсером треків KOLA, MamaRika, Jamala, Jerry Heil, KOZAK SIROMAHA та інших виконавців.