Росія атакувала Київ дронами, є пошкодження у Деснянському районі

Даних щодо потерпілих станом на 07:40 не надходило.

facebook.com/GeneralStaff.ua/

У ніч на 17 жовтня російська армія знову атакувала столицю України ударними безпілотниками. Як повідомили Київська міська військова адміністрація (КМВА) та мер Віталій Кличко, на Київ російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків.

- З вчорашнього вечора і протягом ночі повітряну тривогу у місті оголошували 4 рази, сумарно небезпека тривала три з половиною години. Крім загрози БпЛА одна з тривог була повʼязана із загрозою застосування ворогом балістичної зброї, - зазначили у КМВА.

Внаслідок злагодженої роботи протиповітряної оборони та інших складових сил оборони всі російські БпЛА, які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені. Точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні сили, зазначили у КМВА.

За даними Кличко, в результаті атаки у Деснянському районі столиці після ворожої атаки виявили невеличкий уламок БпЛА на території дитячого садочка. Розбита шибка в приміщенні закладу. Інших ушкоджень та руйнувань немає. Потерпілих не виявили. Також у Деснянському районі уламки БпЛА впали на відкритій території. Руйнувань та потерпілих немає.