Переможцем шоу "Неймовірні дуети" став дует MÉLOVIN та iSKra

Друге місце виборов дует TVORCHI і POZDNIAKOV з хітом "Каланхое", а третє - Jerry Heil і KRYLATA з проникливим треком "Опіки".

прес-служба Нового каналу

Переможцем шоу "Неймовірні дуети" стали MÉLOVIN та iSKra. Про це стало відомо під час прямого ефіру, який відбувся напередодні, 16 жовтня, у Києві, пише Новий канал.

У фіналі проєкту за перемогу змагалися 9 дуетів, із яких 8 визначили у попередніх випусках шоу, а останнього обрали за результатами голосування глядачів на сайті Нового каналу. Незважаючи на те, що iSKra залишила проєкт за крок від фіналу, завдяки підтримці публіки дівчині дали другий шанс, і вона повернулася в шоу як 9-та учасниця. У підсумку їхній дует із MELOVIN отримав рекордні 39,58% голосів, що забезпечило їм перемогу.

Друге місце виборов дует TVORCHI і POZDNIAKOV з хітом "Каланхое", а третє - Jerry Heil і KRYLATA з проникливим треком "Опіки".

"Неймовірні дуети" - це музичне талант-шоу Нового каналу та Friends Production. У проєкті кожен співак-початківець може стати зіркою не виходячи з дому. Для шоу команда шукала насамперед авторів та виконавців власних пісень, адже вони є провідниками ідей. Наставниками проєкту були TVORCHI, Jerry Heil, Оля Полякова, KAZKA, MELOVIN, KOLA, MONATIK та Wellboy, а ведучим – блогер Євген Таллер.