В'ячеслав Узєлков розповів про стан здоров'я та інвалідність

Спортсмен отримав пенсійне посвідчення з інвалідності у 45 років

instagram.com/uzelkov_official

Український боксер та фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков у соцмережах розповів про свій стан після операції на серці. Раніше Узєлков неодноразово зазначав, що професійний спорт призвів до серйозних проблем зі здоров'ям, а напередодні повідомив, що отримав статус інваліда другої групи. У сторис Instagram спортсмен опублікував знімок пенсійного посвідчення та уточнив, що не розраховував отримати його у свої 45 років.

- Ну що, з МСМК (майстра спорту України міжнародного класу. - Прим. ред.) перетворився на інваліда другої групи. "Дякую" тим людям, які причетні. Але живу далі і руки не склав. Господь дав мені шанс, - написав спортсмен.

Узєлков проходив лікування у Національному центрі хірургії й трансплантології ім. Шалімова і в квітні переніс серйозну операцію на серці. Він проходить реабілітацію під наглядом лікарів.

Боксер понад 22 роки був одружений з фітнес-тренером Мариною Боржемською. Пара розлучилася у 2018 році, у них є двоє дітей. У 2022 році спортсмен зізнався, що планує одружитися з новою обраницею, а майже через два роки змінив сімейний статус у Facebook з «холостий» на «заручини». Ім'я нової коханої боксер поки що зберігає у секреті.