Шоу Victoria's Secret повернулося! Тайра Бенкс, Кейт Мосс та Адріана Ліма вийшли на подіум, а Шер - заспівала

Це перше шоу після того, як бренд вирішив відійти від встановлених стандартів та змінив концепцію.

Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret

Бренд спідньої білизни Victoria's Secret провів шоу-показ з "янголами" після п'ятирічної перерви. Це перший захід подібного формату з того часу, як компанія зазнала низку серйозних змін через хейт у 2018 році. Тоді бренд потрапив під шквал критики через відсутність різноманітності серед моделей та білизни великих розмірів. Показ нової колекції транслювали у прямому ефірі на YouTube.

Минулого вечора на подіум вийшли моделі-амбасадори бренду Адріана Ліма, Алессандра Амбросіо, Кендіс Свейнпол, Бехаті Прінслу, Ешлі Грем, а також запрошені гості та манекенниці Барбара Палвін, Белла Гадід і вперше Кейт Мосс та Карла Бруні. Відкрила показ "янголів" Джіджі Гадід, а закривати шоу довірили зірці подіумів 90-х Тайрі Бенкс.

Музичний лайн-ап шоу вперше в історії бренду складався виключно із жінок різних національностей. Хедлайнерами показу стали південноафриканська співачка Tyla, тайська виконавиця Lisa та американська зірка Шер. Остання виконала під час шоу свої хіти Strong Enough та Believe.

Victoria's Secret щорічно проводили модне шоу протягом більше двох десятиліть, а у 2019 році зробили паузу. Причиною цього стали фінансові проблеми. Бренд також критикували після показу колекції 2018 року. Шанувальники шоу звинуватили компанію в тому, що на її подіумі немає трансгендерів та моделей плюс-сайз. Команда бренду тоді ще більше посилила ситуацію заявою, що вона не зацікавлена ​​у подібній співпраці. Після хвилі оголених страйків керівництво компанії все ж таки вирішило відійти від встановлених стандартів і змінило концепцію. До "янголів" приєдналися моделі зі значно більш пишними формами та транссексуальні дівчата, які стали обличчям кількох ліній білизни.