Польща розкритикувала українських чоловіків за розкішний спосіб життя

Українців звинуватили у розкішному способі життя на тлі війни на їхній батьківщині.

Getty Images

Жителі Польщі обурені поведінкою чоловіків з України, які живуть за кордоном у "розкоші", доки в їхній країні триває війна. Про це заявив віцепрем'єр-міністр країни Владислав Косиняк-Камиш в інтерв'ю Interiа.

- Річ у тім, що наше суспільство дуже обурює те, як молоді хлопці з України їздять на найкращих автомобілях та відпочивають на вихідних у п'ятизіркових готелях. І це несправедливо щодо поляків, які роблять внесок в охорону здоров'я, освіту, постачання зброї та іншу допомогу, - розповів Косиняк-Камиш.

За його словами, Польща хотіла б розширити навчання добровольців з України, які мешкають у їхній країні. Проте інтересу наші земляки не виявляють. За словами польського віцепрем'єр-міністра, лише 300 українців виявили бажання пройти навчання.

- Масовості не було, не було того інтересу, на який ми розраховували. Я розумію, що ця кампанія лише починається і врешті-решт дасть найкращі результати. Наразі записалося близько 300 осіб, а за розрахунками легіон міг налічувати 5-6 тисяч, - наголосив він.