Марина Боржемська зізналася, чому її серце досі вільне та якого чоловіка бачить поруч із собою

Спортсменка зізналася, чи з'явився у її житті коханий чоловік.

instagram.com/uzelkova.marina

Фітнес-тренер і телеведуча Марина Боржемська розповіла, чому її серце досі вільне. В інтерв'ю "ЖВЛ" спортсменка зізналася, що нині рідко ходить на побачення. Їй складно знайомитися з чоловіками, і наразі вона не зустріла того, з ким  у неї були б схожі інтереси.

- Коли востаннє ходила на побачення – я й не пам'ятаю, чесно. Поки що досить складно з кимось познайомитись. Не зустрілася та людина, якій я підійду, яка мені підійде і з якою у нас будуть спільні інтереси, - зауважила спортсменка.

Проте у Боржемської є уявлення, яким має бути її обранець. За словами Марини, їй важливо, щоб чоловік поважав людей і щоб у них були спільні інтереси.

- Любить своїх батьків, шанує жінок, навколишній світ. Мені подобаються розумні чоловіки, - наголосила Марина.

Спортсменка наголосила, що зараз багато часу приділяє роботі та дітям. Нащадки Боржемської не ображаються на неї, що вона надто багато працює, для них головне - щоб мама була щаслива

Марині Боржемській 44 роки. Вона родом із Вінниці. Понад 19 років прожила у шлюбі з боксером В'ячеславом Узєлковим, з яким була тренером проєкту "Зважені та щасливі". У грудні 2018 року пара оголосила про розлучення. У колишнього подружжя двоє дітей - син Роберт та дочка Олівія.