У Сухопутних військах ЗСУ пояснили, чому Ляшко став комбатом

За даними 11 армійського корпусу  він себе «зарекомендував найкращим чином».

tsn.ua

Призначення лідера "Радикальної партії" екснардепа Олега Ляшка, який служить у лавах ЗСУ, на посаду командира батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади пов'язане з його успіхами в цій ділянці. Про це йдеться в офіційній заяві 11 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України.

- У зв’язку з численними запитами медіа, щодо окремих кадрових рішень повідомляємо. Рішення про переміщення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР прийнято на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР,  - йдеться у заяві.

У корпусі додали, що згідно з отриманими від 63 ОМБР даними лейтенант Ляшко за два роки служби в цій бригаді "зарекомендував себе себе наступним чином":

- Враховуючи вищезазначене, командуванням 63-Ї ОМБР та 11 армійського корпусу було прийнято відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Ляшка Олега Валерійовича на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади, - підсумовується у заяві.